02-09-2014، 14:08
![بیسکویت ویفر 1](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/bisquit-wafer.jpg)
بیسکوییت ویفر
خامه 1/3 لیوان . عسل 1 قاشق غذاخوری . کره 60 گرم . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 120 گرم . اسانس وانیل یا میوه 1 قطره . نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم
![بیسکویت ویفر 1](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/bisquit-wafer-1.jpg)
طرز تهیه : شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و پس از اینکه شکلات آب شد عسل ، خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود ، در انتهای کار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسانس و آبلیمو را اضافه کنید.
اسانس و آبلیمو را اضافه کنید.
![بیسکویت ویفر 1](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/bisquit-wafer-2.jpg)
کرم را با قاشق روی نان ویفر بریزید و پخش کنید ، روی ان نان دیگری قرار دهید و مجدد کرم اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه نان و کرم را روی هم قرار دهید ، لایه آخر را با نان بپوشانید.
![بیسکویت ویفر 1](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/bisquit-wafer-3.jpg)
پس از اینکه تمام لایه ها بر روی هم قرار گرفت بر روی نان ها کاسه ای اب بگذارید ( سنگینی کاسه باعث انسجامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویفر میشود ) و پس از 2 – 3 ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.
ویفر میشود ) و پس از 2 – 3 ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.