کسی نگران نباشه اسراییل اینقدر کوچیک هست که ایران میتونه در عرض 8 دقیقه اولین موشک خودش رو برسونه اونجا و در عرض 24 ساعت یه تپه خاک تحویل بده {کارشناس مسایل امنیتی و نظامی خاور میانه } در ضمن اگه اینا هم غلط باشه فتوای مستقیم رهبری(ایت الله خامنه ای)هست که میگن : به محض اصابت اولین موشک به داخل خاک ایران ، ارتش جمهوری اسلامی باید ظرف 48 ساعت (یعنی 2 روز) آن وَلَدُ الِّزنا {یعنی فرزندی که از حرام متولد شده باشه} را از بین ببرد . راستی ایران قول بستن تنگه هرمز رو هم داده که اینجوری صنعت نفت دنیا فلج میشه....
:cool:
خداییش افتخار می کنم توی این کشور به دنیا اومدم و دارم زندگی می کنم آخه میدونین چیه بچه ها حدود 15 سال پیش وقتی از مردم آمریکا میپرسیدن ایران کجای دنیاس؟ میگفتن احتمالا یه کشور توی قاره افریقا باید باشه اما ... اما الان کسی نیست که ندونه ایران کجاس و به حدی مشهور شده که مردم امریکا علیه اوباما تظاهرات کردن و گفتن چرا به ایران هواپیمای جاسوسی میفرستی؟(سر قضیه ی گرفتن rq170)
ولی من به خاطر اینا به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم فقط به خاطر این که ایرانی هستم و کشورم جمهوری اسلامیه.....

هر کسی که افتخار میکنه ایرانیه سپاس بزنه بازم مرسی

خداییش افتخار می کنم توی این کشور به دنیا اومدم و دارم زندگی می کنم آخه میدونین چیه بچه ها حدود 15 سال پیش وقتی از مردم آمریکا میپرسیدن ایران کجای دنیاس؟ میگفتن احتمالا یه کشور توی قاره افریقا باید باشه اما ... اما الان کسی نیست که ندونه ایران کجاس و به حدی مشهور شده که مردم امریکا علیه اوباما تظاهرات کردن و گفتن چرا به ایران هواپیمای جاسوسی میفرستی؟(سر قضیه ی گرفتن rq170)
ولی من به خاطر اینا به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم فقط به خاطر این که ایرانی هستم و کشورم جمهوری اسلامیه.....

هر کسی که افتخار میکنه ایرانیه سپاس بزنه بازم مرسی