امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نحوه‌ی مقابله با حساسیت فصلی

#1
در این مقاله با آلرژی فصلی، نشانه‌های آن و راه‌های بهبود این نوع آلرژی آشنا می‌شوید.

نحوه‌ی مقابله با حساسیت فصلی 1
مقابله با آلرژی فصلی
آلرژی فصلی، بسیار بد و ناراحت کننده است به‌ویژه اگر نیاز داشته باشید که مراقب واکنش‌های آلرژیک خود باشید. اگر اواخر فصل زمستان است، نگران مسیر طولانی و سرد بین خانه تا محل کار خودتان هستید. پیشاپیش به این فکر می‌کنید که چگونه جلوی آبریزش بینی و عطسه بی پایان خود را بگیرید. خود را آماده می‌کنید تا مطمئن شوید که کار ساده‌ی رفتن به اداره، با سرما خوردگی‌های مکرر و بی پایان شما خراب نمی‌شود و هنوز در مورد تب یونجه یا رینیت حساسیتی (ورم غشاء مخاطی بینی به خاطر حساسیت) گاه‌وبیگاه خود فکر نمی‌کنید. این مشکلات تا اوایل بهار طول می‌کشد و برخی از مواقع تا زمانی که سرمای کشنده‌ی پاییز برسد ادامه دارد. معمولاً تابستان درد و رنج شما از آلرژی را کاهش می‌دهد.چ
 
توصیه‌هایی برای بهبود آلرژی
نحوه‌ی مقابله با حساسیت فصلی 1
وسایل غیرضروری و اضافی را از خانه‌ی خود خارج کنید. وسایل غیرضروری و اضافی گردوغبار جمع می‌کنند و گردو غبارمنجر به آلرژی می‌شود. پس با خارج کردن برخی از وسایل، درواقع یک محیط عاری از آلرژی را برای خود تضمین می‌کنید.
از شر محل‌های تجمع گرد و غبار در خانه خلاص شوید. این کار را با رها نکردن لباس‌هایتان روی زمین شروع کنید. لباس‌های شما قطعاً گردو غبار زمین را به خود می‌گیرند. با رها کردن لباس‌ها بر روی زمین، شما درواقع به پیشواز واکنش‌های آلرژیک خود می‌روید تا روزتان را خراب کند. ممکن است لازم باشد وسایل خود را جا به جا کنید. آن‌ها را در کابینتی با در شیشه‌ای قرار دهید. برای مثال کتاب‌ها، بهشتی برای تجمع توده‌های گرد و غبار هستند. بنابراین کتاب‌های خود را در محیطی عاری از گردو غبار قرار دهید.
شاید لازم باشد که مبلمان روکش‌دار خودتان را بررسی کنید. بی‌شک این مبلمان‌ها یکی از بدترین مکان‌ها برای مواد آلرژی زای به دام افتاده هستند. بد نیست که تهیه‌ی روکش قابل شستشو را در نظر داشته باشید. مبلمان رویه دوزی شده‌تان را با آن روکش‌ها بپوشانید تا در صورت وجود هرگونه مواد آلرژی زای به دام افتاده، شما را از آن‌ها دور نگه دارند.
 
نحوه‌ی مقابله با حساسیت فصلی 1
همچنین خوب است که از نگه‌داشتن یا ذخیره کردن وسایلتان در زیر تخت خودداری کنید. این وسایل نیز به راحتی و به سرعت گرد و غبار را جمع می‌کنند. اگر چاره‌ای ندارید یا فضای ذخیره سازی کمی در خانه دارید، وسایل خود را قبل از ذخیره کردن یا نگه‌داشتن زیر تختخوابتان در محفظه های زیپ دار قرار دهید.
در مورد دما و رطوبت خانه تان کاری انجام دهید. سطح دما و رطوبت خانه‌ی خود را تا جایی که امکان دارد کنترل کنید. برای تهویه‌ی مناسب از پنکه استفاده کنید. اجازه دهید هوای تازه در خانه جریان داشته باشد. دستگاه تهویه مطبوعتان را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که دستگاه طوری تنظیم‌شده باشد که رطوبت داخل را در سطح پایینی نگه دارد. توجه داشته باشید که فیلترها را اغلب تعویض کنید. معمولاً تعویض فیلترها به‌صورت ماهیانه کافی خواهد بود. هم چنین می‌توانید پنجره‌ها را باز بگذارید و درها را ببندید.
 
نحوه‌ی مقابله با حساسیت فصلی 1
برای وضعیت اضطراری آماده باشید. برای شستشوی بینی استفاده از نتی پات (وسیله مخصوص شستشوی بینی) خوب است. یاد بگیرید که چگونه به‌تنهایی از آن استفاده کنید. هم چنین می‌توانید مقدار مناسبی آنتی هیستامین یا اسپری بینی با خود داشته باشید. آن‌ها قطعاً به شما در درمان علائم آلرژیک کمک خواهند کرد. ظاهراً برای دریافت راهنمایی در مورد اینکه هنگام حمله‌ی آلرژی چه مقدار دارو استفاده کنید و چه مدت باید از آن‌ها استفاده کنید لازم است که با یک دکتر یا ارائه دهنده‌ی مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.
پس از اجرای دقیق توصیه‌های بالا، روز خود را با دوش گرفتن به پایان برسانید. توجه داشته باشید که قبل از خوابیدن این کار را انجام دهید. با دوش گرفتن هرگونه گرده که ممکن است در طول روز جمع کرده باشید را از بین می‌برید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نحوه عملکرد دستگاه اکسیژن ساز خانگی
  فصلی که مغز در آن باهوش تر است !
  آشنایی با علائم حساسیت دارویی و انواع مختلف آن
  آنچه لازم است در مورد حساسیت به پنی سیلین بدانید
  آلرژی فصلی
  واکنش متقاطع میان مواد حساسیت زای غذایی و تنفسی
  درمان های خانگی برای حساسیت به رنگ مو
  تغذیه مناسب برای مقابله با آلودگی هوا
  روش های مقابله با هوای سرد برای بیمار نشدن
  نحوه ماساژ صورت و پیشانی برای کاهش استرس های روزانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان