(14-06-2015، 19:04)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه بای
(14-06-2015، 8:21)ayda1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین
(02-06-2015، 13:02)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کـم آوردی هـی ای خـدآ، ای بـآبـآ مـیـکـنـی؟؟خخ
(02-06-2015، 8:47)ayda1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوع
(18-05-2015، 21:22)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـجـبـور نـیـسـی تـحـمـل کـنـی..
ای خداااااااااااااااااااا
تحمل کردن این تاوان کدوم گناهمه ، بگو نامردم اگه توبه نکنم
خداااااااااااااااااااا
دو خـط بـهـت خنـدیـدم خـودتـو گـم کـردی فـک کـردی کـی...
دیگ ب دیگ میگه کفگیر تو ............
ای بابا
(02-06-2015، 13:02)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کـم آوردی هـی ای خـدآ، ای بـآبـآ مـیـکـنـی؟؟خخ
(02-06-2015، 8:47)ayda1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوع
(18-05-2015، 21:22)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـجـبـور نـیـسـی تـحـمـل کـنـی..
ای خداااااااااااااااااااا
تحمل کردن این تاوان کدوم گناهمه ، بگو نامردم اگه توبه نکنم
خداااااااااااااااااااا
دو خـط بـهـت خنـدیـدم خـودتـو گـم کـردی فـک کـردی کـی...
دیگ ب دیگ میگه کفگیر تو ............
ای بابا
تو خوب ، تو شاخ ، تو گنده ، تو بی نقص
اصن تو حرف نداری
من خر ، من نفهم ، من لاشی ، من خراب
اصن بدتر از من وجود نداره
حالا قربون دستت
با ی خدافظی خوشحالم کن
جبران میکنم
|
امتیاز موضوع:
به سلامتیه پیرها |
|||||
14-06-2015، 19:26
نمی دونم چم شده اما نمی فهمم
چی شد؟
14-06-2015، 21:16
وات ؟!!!!
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان