23-08-2014، 9:56

وقتی روی بروسکتا میوههای خوشمزه و شیرین بگذارید دسری بسیار خوشمزه خواهد شد.
مناسب برای : 6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
بروسکتا را فقط بعنوان پیشغذا درست و سرو نمیکنند، بروسکتای شما میتواند یک دسر میوهای سریع و ساده باشد.
برای تهیه این بروسکتا میتوانید از نانهایی که کمی شیرینی دارند یا برشهای نان جو استفاده کنید، فقط حواستان باشد ضخامت برشها بیش از 1 سانتیمتر نباشد.
زمان تهیه: 45 دقیقه، زمان پخت: 25 دقیقه.
مواد لازم:
- شکر دانه ریز 200 گرم
- کره همدمای اتاق 100 گرم
- آب پرتقال 50 میلیلیتر
- نان تست 6 تکه
- زردآلو 6 عدد
- شلیل 5 عدد
- هلو 3 عدد
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- ماست غلیظ برای سرو
- زردآلو، شلیل و هلوها را نصف کرده و هستهشان را درآورید.
- فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کره چرب کنید.
- یک طرف تکههای نان را با کره چرب کنید.
- وانیل را با شکر مخلوط کنید. اگر از ساقه وانیل استفاده میکنید با شکر داخل غذاساز بریزید تا شکرتان طعمدار شود.
- وانیل و شکر را در کاسهای ریخته و آب پرتقال را روی آن ریخته و هم بزنید. سپس میوههای دونیم شده را افزوده و خوب هم بزنید تا با مواد ترکیب شود.
- روی مواد را با سلفون بپوشانید و بگذارید برای 30 دقیقه در دمای اتاق خیس بخورند.
- تکههای نان را طوری روی سینی فر بگذارید که طرف کرهای آن رو به بالا باشد و میوهها را به طور برابر روی تکههای نان تقسیم کنید و آبمیوه شکری آنها را روی نانها بریزید.
- بروسکتاها را برای 25 دقیقه بپزید. لبه نانها باید ترد شود و میوهها باید بپزند.
- آنها را روی بشقابهای سرو قرار داده و با کمی ماست چکیده سرو کنید.