22-08-2014، 18:55
مواد لازم :
- یک خلال زنجبیل
- 8 تا 9 حبه سیر
[font]
[/font] - 6 قاشق سوپ خوری مغز بادام پوست کنده
[font]
[/font] - 7 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
[font]
[/font] - یک خلال دارچین
[font]
[/font] - 2 عدد برگ بو
[font]
[/font] - 5 عدد میخک
[font]
[/font] - 10 عدد هل
[font]
[/font] - 2 عدد پیاز متوسط
[font]
[/font] - 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
[font]
[/font] - نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
[font]
[/font] - 7 قاشق سوپ خوری ماست
[font]
[/font] - یک بسته کوچک خامه زده شده
[font]
[/font] - یک چهارم قاشق چای خوری ادویه هندی
[font]
[/font] - یک کیلوگرم گوشت مرغ بدون استخوان
[font]
[/font] - 2 قاشق چای خوری نمک
[font]
[/font] - یک دسته برگ گشنیز
طرز تهیه :
زنجبیل ، سیر و بادام را همراه کمی آب آسیاب کنید . روغن را در ماهیتابه تفلون داغ کنید و مرغ را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی – قهوه ای شود . آن را کنار بگذارید تا روغن آن گرفته شود . کمی دیگر روغن داغ کرده و هل ، برگ بو ، میخک را در آن بریزید و تفت دهید تا برگ بو ها رنگشان مایل به قهوه ای شود . پیازها را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . مواد آسیاب شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا روغن آنها بیرون بیاید . یک قاشق از ماست را به آن اضافه کنید و سی ثانیه آن را تفت دهید . بقیه ماست را نیز به تدریج به آن اضافه کنید تا مخلوطی یکدست و با قوام بدست آید . مرغ ، خامه زده شده و نمک را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید . ادویه هندی و برگ گشنیز را نیز به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر آن را بپزید .