امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیب زمینی بنفش رنگ

یک شرکت اسکاتلندی نوع جدیدی سیب زمینی را به صورت کاملا طبیعی کشت داده است که درونش به رنگ بنفش تیره است.

شرکت اسکاتلندی "آلبرت بارتلت" این نوع جدید سیب زمینی را تولید کرده است. این سیب زمینی حتی زمانی که کاملا پخته شده و به صورت پوره در می آید رنگ بنفش خود را حفظ می کند.در ابتدا محققان دانشگاه کلورادو در آمریکا این سیب زمینی درون بنفش را توسعه دادند و این شرکت اسکاتلندی تصمیم به تولید انبوه آن گرفت.

سیب زمینی بفنش در حالت معمولی

امسال تنها 400 تن از این سیب زمینی تولید شده است اما این شرکت قصد دارد سال آینده تولید این محصول را افزایش دهد.

گیلیان کینوچ رئیس بخش توسعه شرکت آلبرت بارتلت در این خصوص توضیح داد: "این سیب زمینی واقعا یک فوق قهرمان است، به طوریکه یک منبع غذایی بسیار کامل و قوی بوده و به خوشمزگی بیشتر گونه های سیب زمینی است. این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند."
امسال تنها 400 تن از این سیب زمینی تولید شده است اما این شرکت قصد دارد سال آینده تولید این محصول را افزایش دهد.

گیلیان کینوچ رئیس بخش توسعه شرکت آلبرت بارتلت در این خصوص توضیح داد: "این سیب زمینی واقعا یک فوق قهرمان است، به طوریکه یک منبع غذایی بسیار کامل و قوی بوده و به خوشمزگی بیشتر گونه های سیب زمینی است. این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند."
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیب زمینی بنفش رنگ 1
سپاس یادتون نره.
عشق چیست؟به کوه گفتم عشق چیست؟لرزید به ابرگفتم عشق چیست؟بارید
به بادگفتم؟وزید به پروانه گفتم؟نالید به گل گفتم؟پرپرشد به انسان گفتم؟
اشک ازدیدگانش جاری شدوگفت دیوانگی است

خوشبختی فقط نگاه خدارامیخواهدنگاهش همیشه همراهتHeart

همه گفتن:عشقت داره بهت خیانت می کنه
گفتم:میدونم
گفتن:این یعنی دوستت ندارها
گفتم: می دونم
گفتن:احمق یه روز میذاره میره تنها میشی
گفتم:می دونم
گفتند:پس چرا ولش نمی کنی
گفتم:این تنها چیزیه که نمی دونم. . . . .
پاسخ
 سپاس شده توسط SA.EM ، morteza68 ، _VaMPiRe_ ، The Ginkel ، shayesteh2012 ، ♥گل یخ ♥ ، aCrimoniouSs ، black devil ، sara ss501 ، னιSs~டεனσή ، ÐeaÐ GiЯl ، atena1 ، mehrasa2012 ، Tina.t.t
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایق جالب درباره سیب زمینی
  خودرویی با سطح هوشمندی فراتر از زمینی‌ها + تصاویر
  بشقاب پرنده بنفش نزدیک ایستگاه فضایی فضانوردان را شوکه کرد+تصاویر
  چین و چروک اطراف چشم را با سیب زمینی از بین ببرید
  دانستنی ها درباره سیب‌ زمینی ترشی
  بداع تست تشخیص آلزایمر با کره بادام‌زمینی!
  قلم چاپ سه بعدي CorePop به جاي گرما از اشعه ماورا بنفش استفاده مي کند
  نخستین تصاویر نور فتوسنتز گیاهان زمینی از فضا
  باغ‌های زیر زمینی، رؤیایی که به واقعیت نزدیک می‌شود؟
  سیب‌ زمینی سرخ‌ شده یا پیاز سوخاری؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان