18-08-2014، 22:23
پرستو من عکست رو گذاشتم
|
دوستداران فیلم و سریال... |
|||||
18-08-2014، 22:23
پرستو من عکست رو گذاشتم
19-08-2014، 10:31
(18-08-2014، 22:23)negin23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون نگین
دانلود قسمت اول فصل یکم خاطرات یک خون اشام ( the vampire diaries )به هیچ وجه از دست ندید
فرمت فایل : MKV
موضوع : درام | تخیلی شبکه : CW کیفیت : بسیار عالی ۴۸۰p حجم هر قسمت : ۱۵۰ مگابایت زمان هر قسمت : ۴۵ دقیفه زیرنویس فارسی : دارد خلاصه داستان : سریال جدید شبکه CW که بر اساس داستانی با همین نام ساخته شده، همونطور که از اسمش معلومه حول محور خون آشام ها دور می زنه. از لحاظ مضمون میشه گفت تو مایه های True Blood و فیلم Twilight هست. موضوع داستان دختری به نام الیناست که به تازگی والدینش رو در تصادف رانندگی از دست داده و در اثر این واقعه اشتیاق و نشاطش به زندگی رو از دست داده که ناخواسته خودش رو بین دو برادر خون آشام می بینه. روزی که با استیفن آشنا میشه ، خون آشام اصلی داستان یعنی استیفن ، موجود باوجدانیه که هنوز انسانیتش رو از دست نداده، به انسان ها علاقه منده و از خون حیوانات تغذیه می کنه، ولی برادرش دیمن که کینه شدیدی هم از استیفن به دل داره، هدفی غیر از آزار برادرش نداره، و برای جان انسان ها هم کوچک ترین ارزشی قائل نیست …
لینک دانلود: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://kdl1.dl-kavirmusic.org/sasan/serial/vampire/S1/The%20Vampire%20Diaries%20S01%20E01%20%5b%20K%20A%20V%20I%20R%20M%20U%20S%20I%20C%20%5d.avi سپاس ببخشید لینک با لا اشتباهه درستش اینه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://kdl1.dl-kavirmusic.org/sasan/serial/vampire/S1/The%20Vampire%20Diaries%20S01%20E01%20%5b%20K%20A%20V%20I%20R%20M%20U%20S%20I%20C%20%5d.avi معذرت دوستان هر کاری میکنم لینکشو نصفه میاره برای همین نمیتونم براتون بزارم ولی بازم سعی میکنم ببخشیــــــــــــــــــــــــــد | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|