امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک

#1
آماده سازی : 25 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت برای 6 نفر :
 



عصاره گوشت 

3 عدد 



 آب
 
2 لیتر
 


سیب زمینی مکعبی خرد شده 

 500 گرم 



جو پرک 

100 گرم
 


 کره
 
2 قاشق غذا خوری 



 پنیر پارمزان
 
4 قاشق غذا خوری 



 جعفری خرد شده
 
 4 قاشق غذا خوری
 


طرز تهیه : 
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.
 

سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
 

به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان