15-08-2014، 10:51
آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت برای 6 نفر :
عصاره گوشت
3 عدد
آب
2 لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده
500 گرم
جو پرک
100 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان
4 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت برای 6 نفر :
عصاره گوشت
3 عدد
آب
2 لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده
500 گرم
جو پرک
100 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان
4 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.