13-08-2014، 10:32
[url=http://www.beytoote.com/cookery/pastry/lemon-cake1-eggs-purslane1.html][/url]
نصف پیمانه
شکر
1/5 پیمانه
ماست
نصف پیمانه
تخم خرفه
2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو
1 قاشق سوپخوری
نمک و وانیل
8/1 قاشق چایخوری
کره
250 گرم
آرد
450 گرم
تخم مرغ
4 عدد
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
خامه
100 گرم
نصف پیمانه
شکر
1 پیمانه
عسل
1 قاشق سوپخوری
مواد لازم کیک :
شیر نصف پیمانه
شکر
1/5 پیمانه
ماست
نصف پیمانه
تخم خرفه
2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو
1 قاشق سوپخوری
نمک و وانیل
8/1 قاشق چایخوری
کره
250 گرم
آرد
450 گرم
تخم مرغ
4 عدد
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
خامه
100 گرم
مواد لازم شهد کیک :
آبنصف پیمانه
شکر
1 پیمانه
عسل
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک :
شير و تخمخرفه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخممرغها را دانهدانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه ميكنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتيمتري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقيقه قرار ميدهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش ميزنيم.
طرز تهیه شهد کیک :
همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه ميدهيم تا كاملا سرد شود.
شير و تخمخرفه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخممرغها را دانهدانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه ميكنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتيمتري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقيقه قرار ميدهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش ميزنيم.
طرز تهیه شهد کیک :
همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه ميدهيم تا كاملا سرد شود.