11-08-2014، 8:15
سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در جمع جوانان لشگر31 عاشورای آذربایجان در دوران 8 سال دفاع مقدس به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
برای بنده یکی از بهترین ساعتها و روزها آن وقتی است که با جوانان رزمنده پرشور و مومن، این بازوان قوی انقلاب و امام، این صفوف پولادین و این بندگان شایستهی خدا همیشه هم صحبت شوم. مخصوصا شما عزیزان پرشور مومن انقلابی آذربایجان.
با سابقهای که لشگر عاشورا دارد و با یاد سردار بزرگ گرامی این لشگر شهید مهدی باکری، عزیزی که کمتر وقتی است که یاد گرامی او از خاطر من برود. و چهره مومن او و دل خاضع و خاشع و روح سرشار از ایمان او و از کلماتی که از این روح بر میخواست فراموش بکنم.
عزیزان من! آذربایجان در طول انقلاب بهترین امتحانها را داد. اگر ما فرض کنیم قسمتهای مختلف کشور عزیزمان و میهن اسلامیمان هر کدام سهمی و وظیفهای دارند برای دفاع از اسلام و انقلاب ، باید بگوییم و اذعان کنیم که آذربایجان این سهم را به طور کامل انجام داد و ایفا کرد. و درست گفتید خود شما در شعارتان که "آذربایجان اویاخدی انقلابا دایاخدی". همیشه همین طور بوده و باز هم خواهد بود.
همچنین بقیه عزیزانی که از زنجان و قزوین در این سپاه شرکت دارند، برای همه این عزیزان توفیق و رحمت و کمک الهی را آرزو میکنم و امروز لشگر عاشورا بیشک یکی از بخشهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد