امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نظر رهبر انقلاب درباره شهید باکری

نظر رهبر انقلاب درباره شهید باکری 1

سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در جمع جوانان لشگر31 عاشورای آذربایجان در دوران 8 سال دفاع مقدس به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
برای بنده یکی از بهترین ساعت‌ها و روزها آن وقتی است که با جوانان رزمنده پرشور و مومن، این بازوان قوی انقلاب  و امام، این صفوف پولادین و این بندگان شایسته‌ی خدا همیشه هم صحبت شوم. مخصوصا شما عزیزان پرشور مومن انقلابی آذربایجان.
با سابقه‌ای که لشگر عاشورا دارد و با یاد سردار بزرگ گرامی این لشگر شهید مهدی باکری، عزیزی که کمتر وقتی است که یاد گرامی او از خاطر من برود. و چهره مومن او و دل خاضع و خاشع و روح سرشار از ایمان او و از کلماتی که از این روح بر می‌خواست فراموش بکنم.
عزیزان من! آذربایجان در طول انقلاب بهترین امتحان‌ها را داد. اگر ما فرض کنیم  قسمتهای مختلف کشور عزیزمان و میهن اسلامی‌مان هر کدام سهمی و وظیفه‌ای دارند برای دفاع از اسلام و انقلاب ، باید بگوییم و اذعان کنیم که آذربایجان این سهم را به طور کامل انجام داد و ایفا کرد. و درست گفتید خود شما در شعارتان که "آذربایجان اویاخدی انقلابا دایاخدی". همیشه همین طور بوده و باز هم خواهد بود.
همچنین بقیه عزیزانی که از زنجان و قزوین در این سپاه شرکت دارند، برای همه این عزیزان توفیق و رحمت و کمک الهی را آرزو می‌کنم و امروز لشگر عاشورا بی‌شک یکی از بخشهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد
نظر رهبر انقلاب درباره شهید باکری 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Subarrow تصاویر/ مراسم تشییع پیکر سردار شهید حمید مازندرانی در گرگان
  بیا درباره غیرت بحث کنیم
  بیانات امامان معصوم (ع) درباره مسخره کردن دیگران
Star نکاتی مهم که باید درباره قرآن بدانید
Star __کتابی جنجالی درباره واپسین روزهای زندگی پیامبر اسلام
  چیزی که از 175 شهید آموختیم...به احترامشون بخونید این متنو
Rainbow ۱۲ توصیۀ رهبر انقلاب در مورد شب قدر !
Rainbow کتاب زندگینامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با عنوان سرباز ولایت منتشر شد + تصویر
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  طلبه شهید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان