امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

براوو: روي اشتباه من گل خورديم

دروازه‌بان جديد بارسلونا مسئوليت شکست اين تيم در ديدار دوستانه مقابل ناپولي را پذيرفت.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
براوو: روي اشتباه من گل خورديم 1
کلوديو براوو مسئوليت شکست در ديدار دوستانه شب گذشته بارسلونا مقابل ناپولي را پذيرفت. ملي‌پوش شيلي که از رئال سوسيداد به بارسلونا آمد، شب گذشته اولين بازي خود را در تيم جديدش تجربه کرد. اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود ناپولي به پايان رسيد.

به نقل از فارس، اين شروعي ايده‌آل براي براوو نبود که بايد با مارک آندره ترشتگن براي قرار گرفتن درون دروازه کاتالان‌ها رقابت کند و دروازه‌بان اهل شيلي تأييد کرد که او تنها مقصر اين گل بوده است.

وي در اين باره اظهار داشت: مسابقه راحتي بود و کار کمي در اين بازي داشتم. گلي که خورديم اشتباه من بود و قطعا تمرکزم را از دست داده بودم. شوت از راه دور بود و من فکر مي‌کردم که مسير آن را پوشش داده‌ام.

براوو ادامه داد: براي دروازه‌بان شدن اين تجربيات لازم است. بايد ياد بگيريم که با اين چيزها زندگي کنيم.

وي خاطرنشان کرد: زمان زيادي را در تمرينات سپري نکردم اما توجيه نمي‌کنم. اين اولين باري نيست که اين اتفاق مي‌افتد و هيچ دروازه‌باني نيست که اشتباه نداشته باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
آگهی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=153634
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(07-08-2014، 17:35)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده :4fv:

پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
(07-08-2014، 17:40)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:35)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده   :4fv:
دشمنت. 
میتونی اگه مطلب جدید داری با عوض کردن اسم موضوع و متنش کل صورت مسئله رو مثل یه مرد پاک کنی!کی به کیه؟!Confuseds32:
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بالن دُر 2024، طرحی که اشتباه پیش رفت!
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  پرسپولیس 1- اولسان 2؛ هم VAR هم اشتباه
  تکرار اشتباه رئال مادرید در مورد رونالدو؟ فروش معدن طلا!
  کلودیو براوو در آستانه ترک منچسترسیتی به مقصد لالیگا
  اشتباه ممنوع!
  اعتراف داور انگلیسی به اشتباه بزرگش در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۱۶
  دومینو اشتباه‌های داور لیگ برتری؛ فدراسیون اکبریان را نقره داغ می‌کند؟
  دبیر سابق دوچرخه سواری: استعفا دادم تا شریک تصمیمات اشتباه نباشم
  جان تری: درباره تورس اشتباه می‌کردم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان