مواد لازم:
پاستا فرم دار کوچک =۵۰ گرم
کنسرو لوبیا= ۱ عدد
هویج= ۳ عدد
تره فرنگی = ۲ ساقه
ساقه کرفس= ۲ ساقه ترد
گوجه فرنگی = 4 عدد
عصاره مرغ= 1 عدد
آب = 1 لیتر
جعفری خورد شده =2 قاشق غدا خوری
نمک و فلفل سیاه و ادویه = به مقدار لازم
طریقه تهیه ؛
برای تهیه ی این غدا می توانیم از کنسرو لوبیا استفاده کنیم و یا خودمون لوبیا رو بپزیم. در صورت تمایل به پخت لوبیا میتونین از لوبیا چیتی و یا مخلوط لوبیا چیتی و سفید و قرمز به مقدار حدود ۳۰۰ گرم استفاده کنیم.
در حین آماده شدن لوبیا، سبزیجاتی که داریم رو به صورت نگینی ریز خورد میکنیم. گوجه فرنگیمون رو هم رنده میکنیم و به شکل پوره کنار میذاریم. حالا تو یه قابلمه گود، پیاز و هویج و کرفس و ترهفرنگیمون رو با کمی روغن مایع گیاهی تفت میدیم. بعد لوبیا پخته شده رو بهش اضافه میکنیم.
حالا پوره گوجهفرنگی رو به همراه نمک و فلفل و ادویه رو بقیه مواد میریزیم. عصاره مرغمون رو هم تو یه لیتر آب حل میکنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و میذاریم مواد با هم چند جوش بزنن. در آخرین مرحله، پاستامون رو میریزیم و در قابلمه رو میذاریم و هر از گاهی هم همش میزنیم تا حجم آب داخل قابلمه کم شه و غذامون هم جا بیفته. در آخر هم قبل از برداشتن غذا از روی گاز،جعفری خورد شدمونو اضافه می کنیم و بعد از چند تا هم اساسی، پاستای آماده شدمونو تو ظرف مخصوص می کشیم. اگه دوست داشتین می تونین این غذای لذیذ و جذاب رو با کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان رنده شده سرو کنین.
نکته : اگه خواستین گوشت چرخ کرده به پاستا تون اضافه کنین، باید به جای عصاره مرغ از عصاره گوشت استفاده کنین که برای هر دو مورد من عصاره کنور رو معرفی می کنم که عطر و طعمش بینظیره، فقط حواستون باشه که نمک کمتری تو غذا بزنین چون به اندازه کافی تو این عصاره نمک هست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاستا فرم دار کوچک =۵۰ گرم
کنسرو لوبیا= ۱ عدد
هویج= ۳ عدد
تره فرنگی = ۲ ساقه
ساقه کرفس= ۲ ساقه ترد
گوجه فرنگی = 4 عدد
عصاره مرغ= 1 عدد
آب = 1 لیتر
جعفری خورد شده =2 قاشق غدا خوری
نمک و فلفل سیاه و ادویه = به مقدار لازم
طریقه تهیه ؛
برای تهیه ی این غدا می توانیم از کنسرو لوبیا استفاده کنیم و یا خودمون لوبیا رو بپزیم. در صورت تمایل به پخت لوبیا میتونین از لوبیا چیتی و یا مخلوط لوبیا چیتی و سفید و قرمز به مقدار حدود ۳۰۰ گرم استفاده کنیم.
در حین آماده شدن لوبیا، سبزیجاتی که داریم رو به صورت نگینی ریز خورد میکنیم. گوجه فرنگیمون رو هم رنده میکنیم و به شکل پوره کنار میذاریم. حالا تو یه قابلمه گود، پیاز و هویج و کرفس و ترهفرنگیمون رو با کمی روغن مایع گیاهی تفت میدیم. بعد لوبیا پخته شده رو بهش اضافه میکنیم.
حالا پوره گوجهفرنگی رو به همراه نمک و فلفل و ادویه رو بقیه مواد میریزیم. عصاره مرغمون رو هم تو یه لیتر آب حل میکنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و میذاریم مواد با هم چند جوش بزنن. در آخرین مرحله، پاستامون رو میریزیم و در قابلمه رو میذاریم و هر از گاهی هم همش میزنیم تا حجم آب داخل قابلمه کم شه و غذامون هم جا بیفته. در آخر هم قبل از برداشتن غذا از روی گاز،جعفری خورد شدمونو اضافه می کنیم و بعد از چند تا هم اساسی، پاستای آماده شدمونو تو ظرف مخصوص می کشیم. اگه دوست داشتین می تونین این غذای لذیذ و جذاب رو با کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان رنده شده سرو کنین.
نکته : اگه خواستین گوشت چرخ کرده به پاستا تون اضافه کنین، باید به جای عصاره مرغ از عصاره گوشت استفاده کنین که برای هر دو مورد من عصاره کنور رو معرفی می کنم که عطر و طعمش بینظیره، فقط حواستون باشه که نمک کمتری تو غذا بزنین چون به اندازه کافی تو این عصاره نمک هست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/