مواد لازم:
فیله مرغ 400 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
سیخ چوبی 4 عدد
روش تهیه:
* فیله های مرغ را تکه تکه کنید و به مدت 3 ساعت در مواد بخوابانید.
* برای تهیه مواد آب پیاز و آب فلفل دلمه ای را بگیرید و نمک، فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید؛ و مرغ را در آن بگذارید.
* بعد از یک ساعت مرغ را به سیخ بکشید و در روغن سرخ نمایید.
* این خوراک را میتوانید با پلو و یا سبزیجات آبپز میل کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
فیله مرغ 400 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
سیخ چوبی 4 عدد
روش تهیه:
* فیله های مرغ را تکه تکه کنید و به مدت 3 ساعت در مواد بخوابانید.
* برای تهیه مواد آب پیاز و آب فلفل دلمه ای را بگیرید و نمک، فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید؛ و مرغ را در آن بگذارید.
* بعد از یک ساعت مرغ را به سیخ بکشید و در روغن سرخ نمایید.
* این خوراک را میتوانید با پلو و یا سبزیجات آبپز میل کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/