مواد لازم :
ماهيچه گوساله
يك كيلوگرم
پياز
يك عدد
رب گوجهفرنگي
يك قاشق مرباخوري
پودر تخم گشنيز و زردچوبه
به ميزان لازم
نمك ، فلفل و روغن
به ميزان لازم
آبليمو، زعفران و دارچين
به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پيازها را نگيني خرد كرده در روغن تفت ميدهيم تا سبك شود. سپس گوشت ماهيچه را اضافه كرده و تفت ميدهيم تا تغيير رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنيز، فلفل و رب گوجهفرنگي را افزوده و درون آن آب ميريزيم. وقتي آب جوش آمد حرارت را ملايم كرده، دو تا سه ساعت براي طبخ اين غذا زمان لازم است. در نهايت زعفران، دارچين، نمك و آبليمو را اضافه ميكنيم. اين خوراك در كنار برنج سرو شده و غذاي بسيار لذيذي است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/