مواد اولیه:
گوشت فیله گوساله یا استیكي 500 گرم
فلفل دلمهای رنگی سه عدد
قارچ 300 گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر سه حبه
نمک، فلفل، رزماری و روغن مایع به میزان لازم
مواد لازم برای پوره سیب زمینی:
سیبزمینی متوسط آبپز پنج عدد
کره دو قاشق سوپخوری
نخود فرنگی آبپز 150 گرم
شیر، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
* قارچ را به صورت حلقهای خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* در تابهای گوشت خلالی خرد شده را به همراه روغن مایع تفت میدهیم، سپس پیاز و سیر خرد شده را افزوده و به همراه گوشت به تفت دادن ادامه میدهیم.
* فلفلهای دلمهای خرد شده را افزوده و پس از تفت خوردن فلفل دلمهای و قارچ، نمک، فلفل و رزماری را به مواد میافزاییم.
* برای تهیه پوره سیبزمینی، ابتدا سیبزمینیها را رنده کرده و به همراه کره تفت میدهیم، سپس کمی شیر افزوده و مدام هم میزنیم تا پوره نرم شود.
* در مرحله آخر نخودفرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم.
* برای سرو این خوراک ابتدا مواد گوشتی را در ظرف مناسب ریخته و پوره سیبزمینی را اطراف آن میریزیم.
نکــته
برای آبپز کردن نخودفرنگی، ابتدا آب را به جوش آورده و کمی نمک به آن اضافه میکنیم، سپس نخودفرنگیها را به آب در حال جوش اضافه نموده و میگذاریم، تا 15 دقیقه نخودفرنگیها بپزند. سپس آنها را در آبکش ریخته و فوراً در ظرف آب یخ میریزیم تا رنگ نخودفرنگیها تغییر نکند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
گوشت فیله گوساله یا استیكي 500 گرم
فلفل دلمهای رنگی سه عدد
قارچ 300 گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر سه حبه
نمک، فلفل، رزماری و روغن مایع به میزان لازم
مواد لازم برای پوره سیب زمینی:
سیبزمینی متوسط آبپز پنج عدد
کره دو قاشق سوپخوری
نخود فرنگی آبپز 150 گرم
شیر، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
* قارچ را به صورت حلقهای خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* در تابهای گوشت خلالی خرد شده را به همراه روغن مایع تفت میدهیم، سپس پیاز و سیر خرد شده را افزوده و به همراه گوشت به تفت دادن ادامه میدهیم.
* فلفلهای دلمهای خرد شده را افزوده و پس از تفت خوردن فلفل دلمهای و قارچ، نمک، فلفل و رزماری را به مواد میافزاییم.
* برای تهیه پوره سیبزمینی، ابتدا سیبزمینیها را رنده کرده و به همراه کره تفت میدهیم، سپس کمی شیر افزوده و مدام هم میزنیم تا پوره نرم شود.
* در مرحله آخر نخودفرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم.
* برای سرو این خوراک ابتدا مواد گوشتی را در ظرف مناسب ریخته و پوره سیبزمینی را اطراف آن میریزیم.
نکــته
برای آبپز کردن نخودفرنگی، ابتدا آب را به جوش آورده و کمی نمک به آن اضافه میکنیم، سپس نخودفرنگیها را به آب در حال جوش اضافه نموده و میگذاریم، تا 15 دقیقه نخودفرنگیها بپزند. سپس آنها را در آبکش ریخته و فوراً در ظرف آب یخ میریزیم تا رنگ نخودفرنگیها تغییر نکند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/