06-08-2014، 16:23
مواد لازم :
کیک اسفنجی: به مقدار مورد نیاز
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
شکلات تخته ای سیاه با روغن مایع: به مقدار لازم
خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه :
کیک اسفنجی را به شکل مستطیل برش داده و قسمت بالای آن را گرد کنید سپس برش های عرضی داده و لابه لای کیک را خامه فرم گرفته و در صورت تمایل از مغز گردو ـ موز ـ شکلات و… می توانید استفاده کنید و حتی خامه داخل کیک را هم می توان با طعم قهوه ، شکلات ، نسکافه و… کار کنید. سپس سطح روی کیک را با خامه ی فرم گرفته پوشانده و به کمک پالت و روبان و یا لیسک کاملا صاف کنید. شکلات تخته ای ذوب شده که با روغن مایع مخلوط کرده اید (به ازای هر ۱۰۰ گرم شکلات ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع) روی کیک بکشید و کاملا کیک را پوشش دهید .قبل از اینکه شکلات روی کیک ببندد مقداری خلال بادام روی کیک بپاشید .قسمت صاف کیک را برش داده و بردارید و با خامه ی سفید روی این سطح مقطع را بپوشانید . برای چوب بستنی از شکلات تخته ای سفید ذوب شده استفاده کنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
بدین صورت که شکلات تخته ای سفید را به صورت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کرده و با قیف به شکل چوب بستنی روی کاغذ روغنی ریخته و در داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود ، سپس از روی کاغذ جدا کرده و مورد استفاده قرار دهید.
کیک اسفنجی: به مقدار مورد نیاز
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
شکلات تخته ای سیاه با روغن مایع: به مقدار لازم
خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه :
کیک اسفنجی را به شکل مستطیل برش داده و قسمت بالای آن را گرد کنید سپس برش های عرضی داده و لابه لای کیک را خامه فرم گرفته و در صورت تمایل از مغز گردو ـ موز ـ شکلات و… می توانید استفاده کنید و حتی خامه داخل کیک را هم می توان با طعم قهوه ، شکلات ، نسکافه و… کار کنید. سپس سطح روی کیک را با خامه ی فرم گرفته پوشانده و به کمک پالت و روبان و یا لیسک کاملا صاف کنید. شکلات تخته ای ذوب شده که با روغن مایع مخلوط کرده اید (به ازای هر ۱۰۰ گرم شکلات ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع) روی کیک بکشید و کاملا کیک را پوشش دهید .قبل از اینکه شکلات روی کیک ببندد مقداری خلال بادام روی کیک بپاشید .قسمت صاف کیک را برش داده و بردارید و با خامه ی سفید روی این سطح مقطع را بپوشانید . برای چوب بستنی از شکلات تخته ای سفید ذوب شده استفاده کنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
بدین صورت که شکلات تخته ای سفید را به صورت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کرده و با قیف به شکل چوب بستنی روی کاغذ روغنی ریخته و در داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود ، سپس از روی کاغذ جدا کرده و مورد استفاده قرار دهید.