06-08-2014، 15:36
مواد لازم برای 4 نفر:
1 - لوبیا را 2 دفعه از چرخ*گوشت رد كنید، سپس همراه با پیاز و فلفل*دلمه داخل غذاساز خمیر كنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
2 - مایه آكراس را داخل كاسه بریزید، به اندازه*ای آب به آن اضافه كنید كه اگر قاشق را سرازیر كردید، مایه از آن به آرامی بریزددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
3 - به اندازه*ای روغن داغ كنید كه آكراس*ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ كنید، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو كنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
نکات:
1 - در آكراس اصیل به جای فلفل دلمه*ای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده می*شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
2 - لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس كنید و اگر می*خواهید رنگ بهتر و نفخ كمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیریددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
- لوبیا چشمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* بلبلی: 200 گرم، خیس كرده - پیاز متوسط: یك عدد، خرد شده
- فلفل دلمه*ای قرمز: یك عدد، خرد شده
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
1 - لوبیا را 2 دفعه از چرخ*گوشت رد كنید، سپس همراه با پیاز و فلفل*دلمه داخل غذاساز خمیر كنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
2 - مایه آكراس را داخل كاسه بریزید، به اندازه*ای آب به آن اضافه كنید كه اگر قاشق را سرازیر كردید، مایه از آن به آرامی بریزددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
3 - به اندازه*ای روغن داغ كنید كه آكراس*ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ كنید، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو كنیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
نکات:
1 - در آكراس اصیل به جای فلفل دلمه*ای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده می*شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
2 - لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس كنید و اگر می*خواهید رنگ بهتر و نفخ كمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیریددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.