06-08-2014، 11:18
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.
مواد لازم :
آرد : یک پیمانه
پودر کاکائو : یک پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
شکر سفید : سه چهارم پیمانه
شیر پرچرب : یک پیمانه
شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده : 115 گرم
نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ : یک عدد
وانیل : کمی
قهوه دم کرده : سه چهارم پیمانه
طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود
_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود
_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید
_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.
مواد لازم :
آرد : یک پیمانه
پودر کاکائو : یک پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
شکر سفید : سه چهارم پیمانه
شیر پرچرب : یک پیمانه
شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده : 115 گرم
نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ : یک عدد
وانیل : کمی
قهوه دم کرده : سه چهارم پیمانه
طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود
_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود
_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید
_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.