02-08-2014، 15:56
مواد لازم: آرد 1و2/1پیمانه کره 125گرم زرده تخم مرغ 1عد د پودر قند 2قاشق سوپخوری آب یخ 2قاشق سوپخوری سرخالی مواد میانی: پودر نارگیل 1و2/1پیمانه سفیده تخم مرغ 1عد د شکر 3/1پیمانه وانیل 4/1قاشق چایخوری طرز ...
مواد لازم:
آرد ۱و۲/۱پیمانه
کره ۱۲۵گرم
زرده تخم مرغ ۱عد د
پودر قند ۲قاشق سوپخوری
آب یخ ۲قاشق سوپخوری سرخالی
مواد میانی:
پودر نارگیل ۱و۲/۱پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱عد د
شکر ۳/۱پیمانه
وانیل ۴/۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره رو به شکل مکعب خرد میکنیم،پودر قند رو بهش اضافه میکنیم.
آرد رو کم کم اضافه میکنیم.
با کمک سر انگشتمون آرد و کره رو با هم مخلوط میکنیم..تا زمانیکه به شکل خرده نون دربیاد.
زرده تخم مرغ رو با آب یخ مخلوط میکنیم بعد به مخلوط آرد اضافه میکنیم(در این مرحله باید کم کم تخم مرغ رو بریزیم چون جذب آردها با هم فرق میکنند)*
خمیر لطیفی به دست میاد، حالا باید در کیسه فریزر قرار بدیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدیم.
طرز تهیه مواد داخلی:سفیده رو با همزن میزنیم تا حدی که از ظرف برنگرده و خوب فرم بگیره.بعد نیمی از شکر رو به همراه وانیل اضافه میکنیم(چون اگه همه رو یکمرتبه بریزیم سفیده آب میاندازه)*
و دوباره نیمی از شکر رو به همراه پودر نارگیل اضافه میکنیم.
با همزن مجددا شروع میکنیم به همزدن تا خوب با هم مخلوط بشن.
حالا از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و در قا لب تارت باز میکنیم.(قالبهای تارت در انواع مختلف در بازار موجوده در شکلهای دایره،بیضی و…)*
نباید خیلی ضخیم داخل قا لب پهن و باز کنیم چون بعد از پخت بافت سفتی به خودش میگیره.با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد میکنیم تا هوای خمیر در هنگام پخت ازش خارج بشه البته نباید خیلی عمیق باشه.
حالا از مواد داخلی که خوب منسجم شده ،روی خمیر که در قالب پهن کردیم میریزیم و روشو با پشت قاشق صاف میکنیم.بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد قرار میدیم به مدت۱۵دقیقه یا تا زمانیکه رویه شیرینی مقداری طلایی بشه.
بعد از اینکه یکمقدار خنک شد از قالب جدا میکنیم و در ظرف دربسته قرار میدیم(این شیرینی رو میتونین به مدت ۸تا۱۰روز نگه دارین ولی باید سعی کنید کمتر در مجاورت هوا قرار بگیره چون خشک میشه مخصوصا رویه نارگیلیش)*
ژ
حتما فر رو ۲۰دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه.*
آب باید حتما یخ باشه در غیراینصورت خمیر بعد از پخت دیگه بافت تردی نخواهد داشت.*
تموم مواد با خنک باشن و حتما در محیطی سرد و خنک خمیر رو ورز بدین.*
این هم تصویری بعد از پخت تارتلت…..
نوش جونتون….
مواد لازم:
آرد ۱و۲/۱پیمانه
کره ۱۲۵گرم
زرده تخم مرغ ۱عد د
پودر قند ۲قاشق سوپخوری
آب یخ ۲قاشق سوپخوری سرخالی
مواد میانی:
پودر نارگیل ۱و۲/۱پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱عد د
شکر ۳/۱پیمانه
وانیل ۴/۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره رو به شکل مکعب خرد میکنیم،پودر قند رو بهش اضافه میکنیم.
آرد رو کم کم اضافه میکنیم.
با کمک سر انگشتمون آرد و کره رو با هم مخلوط میکنیم..تا زمانیکه به شکل خرده نون دربیاد.
زرده تخم مرغ رو با آب یخ مخلوط میکنیم بعد به مخلوط آرد اضافه میکنیم(در این مرحله باید کم کم تخم مرغ رو بریزیم چون جذب آردها با هم فرق میکنند)*
خمیر لطیفی به دست میاد، حالا باید در کیسه فریزر قرار بدیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدیم.
طرز تهیه مواد داخلی:سفیده رو با همزن میزنیم تا حدی که از ظرف برنگرده و خوب فرم بگیره.بعد نیمی از شکر رو به همراه وانیل اضافه میکنیم(چون اگه همه رو یکمرتبه بریزیم سفیده آب میاندازه)*
و دوباره نیمی از شکر رو به همراه پودر نارگیل اضافه میکنیم.
با همزن مجددا شروع میکنیم به همزدن تا خوب با هم مخلوط بشن.
حالا از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و در قا لب تارت باز میکنیم.(قالبهای تارت در انواع مختلف در بازار موجوده در شکلهای دایره،بیضی و…)*
نباید خیلی ضخیم داخل قا لب پهن و باز کنیم چون بعد از پخت بافت سفتی به خودش میگیره.با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد میکنیم تا هوای خمیر در هنگام پخت ازش خارج بشه البته نباید خیلی عمیق باشه.
حالا از مواد داخلی که خوب منسجم شده ،روی خمیر که در قالب پهن کردیم میریزیم و روشو با پشت قاشق صاف میکنیم.بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد قرار میدیم به مدت۱۵دقیقه یا تا زمانیکه رویه شیرینی مقداری طلایی بشه.
بعد از اینکه یکمقدار خنک شد از قالب جدا میکنیم و در ظرف دربسته قرار میدیم(این شیرینی رو میتونین به مدت ۸تا۱۰روز نگه دارین ولی باید سعی کنید کمتر در مجاورت هوا قرار بگیره چون خشک میشه مخصوصا رویه نارگیلیش)*
ژ
حتما فر رو ۲۰دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه.*
آب باید حتما یخ باشه در غیراینصورت خمیر بعد از پخت دیگه بافت تردی نخواهد داشت.*
تموم مواد با خنک باشن و حتما در محیطی سرد و خنک خمیر رو ورز بدین.*
این هم تصویری بعد از پخت تارتلت…..
نوش جونتون….