[rtl]برای تهیه این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دسر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید. [/rtl]
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دسر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید. [/rtl]
[rtl]مواد لازم :
پودر ژله : یک بسته کامل
خامه : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
انواع میوههای فصل مثل گیلاس، هلو، انگور بدون هسته، زرد آلو، سیب، شلیل : از هر کدام چند عدد
طالبی : به وزن 1/5 کیلو
پودر شکر : نصف فنجان
طرز تهیه :
برای تهیه این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دسر
[url=http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/] بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید.
ابتدا پودر ژله را با 1.5 لیوان آبجوش، مخلوط کرده و بگذارید سرد شود.
میوههای آماده شده را بشویید و خشک کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید.
طالبی را هم شسته و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانههای آن را از همانجا بیرون آورده و ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود.
بعد خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید تا فرم گرفته و با میوههای خرد شده مخلوط و آنها را هم داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه بسته مخلوط کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و بعد از یک ساعت بیرون آورده و آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.[/rtl]
پودر ژله : یک بسته کامل
خامه : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
انواع میوههای فصل مثل گیلاس، هلو، انگور بدون هسته، زرد آلو، سیب، شلیل : از هر کدام چند عدد
طالبی : به وزن 1/5 کیلو
پودر شکر : نصف فنجان
طرز تهیه :
برای تهیه این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دسر
[url=http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/] بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید.
ابتدا پودر ژله را با 1.5 لیوان آبجوش، مخلوط کرده و بگذارید سرد شود.
میوههای آماده شده را بشویید و خشک کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید.
طالبی را هم شسته و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانههای آن را از همانجا بیرون آورده و ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود.
بعد خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید تا فرم گرفته و با میوههای خرد شده مخلوط و آنها را هم داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه بسته مخلوط کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و بعد از یک ساعت بیرون آورده و آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.[/rtl]