30-07-2014، 8:46
نمک!!بله از این ماده غذایی به عنوان سم یاد میشود و برای سلامتی بدن بسیار خطرناک است.
کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامینها و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد، بسیار مفید است. نحوه تهیه آجیلها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیلها مواد رنگی میزنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن میکاهد.

نمک زیاد موجود در آجیلها سبب میشود تعادل آب و الکترولیت در بدن به هم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستندشود؛ بنابراین، در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.
وی در ادامه افزود: آجیلهایی که شور تهیه میشوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینهساز پرفشاری شوند.