09-08-2012، 7:57
مواد لازم :
آرد گندم ۱۵۰ گرم
خرما ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
پودر پسته ۱ قاشق سوپخوری
پودر بادام ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.
نکته۱: به جای روغن مایع می توان از ۲۰۰ گرم کره استفاده کرد.
نکته۲:این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید