09-08-2012، 7:54
مواد لازم :
نشاسته گل خیلی خوب ۲۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۶ تا ۷ پیمانه (یک لیتر و نیم)
گلاب ۱/۲ پیمانه
روغن آب کرده جرم گرفته ۱۰۰ گرم
خلال بادام بو داده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیط شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل آن می ریزیم. سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود. مواد را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی آن را با کمی پسته چرخ کرده تزیین می کنیم .
می توان به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.
ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در این صورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود. بعد از رسوب شدن نشاسته آب آن را خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود.