22-07-2014، 13:47
در پی رونمایی وزارت علوم از تخلفات دولتهای نهم و دهم در اعطای بورسیههای خارج از روال، یکی از دلواپسان گفت: زمانی صداقت وزارت علوم در اعلام چنین تخلفاتی برای ما ثابت میشود که مشخص شود چگونه در دوره اصلاحات امثال آقای فاتح به انگلستان اعزام شدند.
به گزارش ایسنا، انصافنیوز نوشت: این سخن مهدی کوچکزاده نماینده مجلس و عضو جبهه پایداری که به جای بدهکاری به کشور امروز طلبکار شدهاند، حاوی غلطهای زیادی است که به 2 مورد آن اشاره میشود:
1. بر خلاف ادعای آقای کوچکزاده، بورس ابوالفضل فاتح مربوط به دوره احمدینژاد است، نه دوره اصلاحات. حال معلوم نیست چرا آقای کوچکزاده پرسشی که باید از همفکران خود بکند از اصلاحطلبان میکند. ضمن آنکه با توجه به تفاوت نگاه سیاسی، قاعدتا همفکران آقای کوچکزاده در اعطای بورس به ابوالفضل فاتح سختگیری بیشتری کردهاند و اگر از نظر معیارهای قانونی امکان جلوگیری از آن را داشتند، از هیچ کوششی برای لغو آن دریغ نمیکردند. البته بر عکس شواهدی هم هست که آنها در آن زمان به جهاد دانشگاهی برای اعزام سریعتر فاتح فشار آوردهاند تا با رفتن فاتح به نوعی از مدیریت او بر ایسنا خلاص شوند.
2. دکتر ابوالفضل فاتح بورس دولتی و آموزش عالی نبود بلکه بورس جهاد دانشگاهی بود. آن زمان جهاد دانشگاهی به دنبال تاسیس رشته رسانه در دانشگاه فرهنگ و هنر بود و لذا طبق ضوابط وقت جهاد دانشگاهی این بورس در کمیته علمی جهاد به اتفاق آرا تایید شد. صلاحیت رسانهای ابوالفضل فاتح به گونهای بود که بسیاری از اساتید رسانهای کشور از جمله دکتر کاظم معتمدنژاد شخصا حامی این تحصیل بود و خود مشاور تحصیلی فاتح بود. ضمن اینکه پذیرش فاتح در یکی از معتبرترین دانشگاههای جهان، خود گواه سطح علمی و سوابق اوست. این در حالی است که بسیاری از نورچشمیهای همفکر آقای کوچکزاده در دانشگاههایی در خارج کشور تحصیل کرده یا میکنند که دارای کمترین تراز علمی است.
به نظر میرسد که کوچکزادهها این روزها نگران افشای تخلفات دوره گذشته از جمله بورسیههای خارج از روالی هستند که میتواند پای آنها را از مجلس آتی قطع کند وگرنه چرا وقتی چوب حراج به کشور میزدند، نگران و دلواپس نشدند؟