22-07-2014، 7:45
حسام الدین آشنا عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق و مشاور رییس جمهور در امور فرهنگی در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی با ارسال تصویری از زنان دوره ناصری به وجود این نوع پوشش در این دوران اشاره کرده است. وی در این نوشته خود آورده است: ساپورت پوشی در دوره ناصری؛ با این تفاوت که اکنون جای اندرونی و بیرونی عوض شده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این پست آقای مشاور فرهنگی رئیس جمهور در صفحه شخصی خودش در حالی است که این روزها انتقادات زیادی به وضعیت حجاب در کشور می شود و مسئولان دولتی همچنان با شعار زیبای «بهبود وضعیت حجاب کار فرهنگی می طلبد» به مقابله با این موضوع پرداخته اند. البته این شعار در شرایطی است که تا کنون هیچ یک از مسئولان دولتی پاسخ نداده اند که چه اقدامات فرهنگی اساسی و ریشه ای در دولت برای مقابله با معضل بدحجابی صورت گرفته است؟!
اما سوالی که در این بین اذهان را با خود درگیر می کند این است که در چنین شرایطی و در روزهایی که «بدحجابی» نقل محافل فرهنگی جامعه است، بیان این مطلب که زنان در دوران قاجار هم «ساپورت» می پوشیدند چه لزومی دارد؟! آیا بیان این مطلب بدان معناست که «ساپورت» پوشی ریشه درتمدن فرهنگی ملت ایران دارد؟!
البته این موضوع که «آشنا» تنها به هوای سرگرمی پستی در یکی از شبکه های اجتماعی منتشر کرده، دور از ذهن نیست اما نکته قابل توجه در این بین، چایگاه چنین فردی است. زمانیکه مشاور فرهنگی رئیس جمهور چنین حرفی می زند قطعا می تواند تبعات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد؛ هرچند اگر در خوش بینانه ترین حالت بخواهیم بگوییم که وی بی قصد و غرض این مطلب را منتشر کرده است!
به نظر میرسد نقل خاطره و مرور تاریخ حجاب قاجاریان در روزهایی که «ساپورت» پوشان از مجلس شورای اسلامی گرفته تا شورایعالی انقلاب فرهنگی در حال رفت و آمد هستند نه تنها توجیه عقلانی و منطقی نداشته باشد، بلکه از هیچ توجیه سیاسی و فرهنگی نیز برخوردار نباشد.
امید است دولتمردان ما بیاموزند و درک کنند که هر حرف و هر جمله آنها می تواند تاثیری شگرف در روند تحولات فرهنگی کشور داشته باشد.
پی نوشت: این مطلب به سفارش پایگاه خبری تحلیلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تهران پرس نگاشته شده است.
تهران پرس نگاشته شده است.
حدیث نوشت: پیامبر اکرم(ص): «هرکس شب قدر را با ایمان و محاسبه بیدار ماند تمام گناهان گذشته و آینده اش بخشیده میشود»
بی ربط نوشت: صــــداى خـــــنـده هـــاى خـــــدا را مـــیـشـنـوى ؟ دعـــــایـت را شـــنـیـده و بـــه آنـــــچـه مــــحـال مـــیـپنـدارى ، مـــیـخـندد . . .