08-08-2012، 13:08
مواد لازم (۱۲ نفر)
خمیر فونسه یا بریزه : ۳۰۰ گرم
خامه مارسیپان : ۱۰۰ گرم
خامه پرچرب : نصف پیمانه
شکلات شیری : ۲۵۰ گرم
بادام بو داده و خردشده : به میزان لازم
طرز تهیه :
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را روی سطح صاف به قطر ۳-۲ میلیمتر باز کرده و با قالب بیسکویت گرد به اندازه قالبهای تارتلت ببرید و داخل قالب بیندازید. تارتها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر پخته تا طلایی شوند. پس از اینکه خنک شدند از خمیر مارسیپان به اندازه یک فندق درشت برداشته و میان هر کدام از تارتلتها یک گلوله مارسیپان قرار میدهیم و کمی روی آن فشار آورده تا تخت شود. شکلات را بنماری کرده و روی مارسیپانها میریزیم و آن را با بادام بو داده و خردشده تزئین میکنیم.
مواد لازم برای خمیر فونسه یا بریزه
آرد : ۲۵۰ گرم
زرده تخممرغ : یک عدد
کره : ۱۱۵ گرم
پودرقند : سه قاشق سوپخوری
شیر یا آب سرد : یک پیمانه
وانیل : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر فونسه یا بریزه :
آرد را داخل کاسهای الک کنید کره را قطعه قطعه کرده و با انگشت به خورد آرد دهید تا مثل خرده نان شود. سپس پودر قند، زرده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید. اکنون شیر یا آب سرد را به تدریج افزوده تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد (لازم نیست تمام مایع اضافه شود.) روی خمیر را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.