28-12-2014، 13:06
من موهای بلند دخترارو با کلیپس میبندنو تمام بدم میاد !!من خودم موهای آباجیم که 2سال ازم کوچکتره رو میبافم وبراش با اتوموش حالت میدم !کلیپس دوس ندارم آدم باهاش دارای یه سر دوم میشه !
|
روانشناسی از طریق مدل مو !بیا تو !سپاس ونظر لطفاً ! |
|||||||||||||||||
28-12-2014، 13:06
من موهای بلند دخترارو با کلیپس میبندنو تمام بدم میاد !!من خودم موهای آباجیم که 2سال ازم کوچکتره رو میبافم وبراش با اتوموش حالت میدم !کلیپس دوس ندارم آدم باهاش دارای یه سر دوم میشه !
28-12-2014، 13:21
موهای کوتاه رو نزده
28-12-2014، 13:23
زده دیگه !دوباره ببین !
29-12-2014، 12:04
موهای بسیار کوتاهتان را درست نمیکنید؟ بسیار آسانگیر هستید
این افراد با زندگی همان برخوردی را میکنند که با موهای خود میکنند راحتی برای آنها از هر چیز دیگری مهمتر است. آنها برای هیچ چیز در زندگیاهمیت خیلی زیادی قائل نیستند و موهایشان هم از همین روش پیروی میکند. علاوه بر این آنها زیاد احساساتی نیستند و ارتباط کمتری با مسائل عاشقانه دارند.
29-12-2014، 12:23
من اگه خدا بخواد میخوام موهامو بلند کنم پارک جونگ مین موی بلند دوس داره !موهای قهوه ای دوس داره ومن موهام خرماییه بلندش کنم واسش !
02-01-2015، 16:28
موهایتان موجدار ضخیم و براق است؟نوآور و خلاق هستید
این افراد به طور معمول سطح انرژی بالا، قدرت اراده قوی و احساساتقوی دارند. آنها به یک ارتباط عمیق نیاز دارند و احساساتشان راحتتر از چیزی که فکرش را میکنید جریحهدار میشود. برای آنها صحبت کردن درباره چیزهایی که ناراحتشان کرده سخت است. کسانی که موی مواج دارند معمولا نیاز دارند زمانی را با خود خلوت کنند و آزادی برایشان بسیار مهم است. در مقابل کسانی که موهای مواج نازک دارند، معمولا سطح انرژی پایینی دارند و بینهایت خلاق هستند. سپااااااااااااس
03-01-2015، 16:12
منم موهای نازک می دارمی !
03-01-2015، 17:21
موهایتان را تنها با یک کش میبندید؟نیازهایتان را در آخرین اولویت قرار میدهید
کسانی که موهای خود را خیلی ساده جمع می کنند و نه حوصله مرتب کردنآن را دارند و نه باز گذاشتنش را، معمولا بخشنده هستند. این افراد به دیگران بیشتر از خود توجه دارند و سعی میکنند در آخرین مرحله نیازهای خود را در نظر بگیرند.
04-01-2015، 22:43
عالی بود......
فقط خدایش من کدومش بودم؟؟؟؟
08-01-2015، 12:10
ندومه والا !من مو کوتاهم دارم بلند میکنم ان شاء الله !
پس من کدومم ؟؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|