امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارادونا را به ورزشگاه راه ندادند!

سرمربي پيشين آرژانتين اين روزها در برزيل و در حاشيه جام جهاني 2014 برزيل حسابي خبرساز شده است.
ديه‌گو مارادونا که جنجال خود در جام جهاني را با مصاحبه اي تند عليه فيفا و سپ بلاتر رئيس اين سازمان آغاز کرده بود در مصاحبه با روزنامه ال‌پايس گفت که که ماموران امنيتي نگذاشتند او بازي آرژانتين برابر بوسني را در ورزشگاه ماراکانا از نزديک شاهد باشد.

به نقل از تسنيم، وي در اين باره گفت: قصد داشتم براي ديدن بازي آرژانتين برابر بوسني وارد ورزشگاه ماراکانا شوم اما به خاطر اينکه کارت مخصوص ورود نداشتم سد راهم شدند و هرچه به آنها توضيح دادم که چه کسي هستم قانع نشدند و در نهايت مجبور شدم براي ديدن بازي به هتل محل اقامتم بازگردم.

مارادونا عنوان کرد: بدون ترديد در اين کار هم بلاتر و دارودسته‌اش نقش داشتند چون آنها از من مي‌ترسند و حضورم در ورزشگاه‌هاي محل برگزاري جام جهاني را خطري بزرگ براي خودشان مي‌دانند.
مارادونا را به ورزشگاه راه ندادند! 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  ورزشگاه‌های بحرینی که میزبان گروه ایران شده‌اند + عکس
  بچه‌های مارادونا خواهرش را از خانه بیرون کردند!
  حضور دوباره بانوان سوری در ورزشگاه آزادی/عکس
  زنده؛ جهان فوتبال در شوک درگذشت مارادونا
  باشگاه 100تایی؛ باشگاهی که کلوپ را به آن راه ندادند
  اعترافات/ دیگو مارادونا
  نظرسنجی عجیب: مارادونا و رونالدینیو بالاتر از مسی!
  مسی بهترین بازیکن تاریخ و از مارادونا بهتر است
  نحوه مقابله با کرونا در ورزشگاه، سالن ورزشی و استخر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان