امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

E3 2014: چرا Halo: Reach و Halo 3: ODST در Halo: The Master Chief Collection وجود ندا

عنوان Halo: The Master Chief Collection در کنفرانس مایکروسافت معرفی شد و اعلام شد که این بازی تمامی دیگر نسخه های Halo را در خود جای داده است. در این بین ممکن است طرفداران Halo: Reach و Halo 3: ODST از این بازی به دلیل عدم حضور  این دو عنوان ناامید شده باشند اما دلایلی پشت این کار بوده است.در مصاحبه ای که در طی E3 2014 از رئیس ۳۴۳ Industries یعنی Frank O’Connor انجام شد، ایشان اظهار داشتند که این عنوان بر روی داستان Master Chief تمرکز دارد:
نقل قول:
در واقع، قصد اصلی ما نمایش داستانی حماسه Master Chief بود و قصد داشتیم داستان را به طور کامل در یک بازی منتشر کنیم. در این بین می بایست برخی عناوین که زیاد مربوط به داستان نبودند حذف می شدند تا جا برای داستان اصلی باز بماند. ODST یک داستان جانبی بود و همچنین Reach نیز به عنوان مقدمه عنوانی تلقی می شد. ما تصمیم گرفتیم این دو را از بازی حذف کنیم چرا که بود و نبود آن ها تفاوتی در داستان نداشت و در واقع این دو عنوان مربوط به داستان نبودند.
ایشان افزودند:
نقل قول:
من بسیار خرسند می شدم، اگر می توانستم این دو بازی را نیز در این عنوان حای دهم اما واقعا امکان این کار وجود نداشت. زمان کافی برای این کار نیز وجود نداشت به همین دلیل باید از طرفداران بابت این مسئله عذر خواهی کنم.
این عنوان می تواند مقدمه و یادآوری خوبی برای Halo 5: Guardians باشد که در سال ۲۰۱۵ منتشر خواهد شد و این داستان غنی را ادامه خواهد داد. این بازی در ۱۱ نوامبر در دسترس کاربران Xbox One قرار خواهد گرفت.
E3 2014: چرا Halo: Reach و Halo 3: ODST در Halo: The Master Chief Collection وجود ندا 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حماسه‌ای دیگر | نقد‌ها و نمرات بازی Halo 2: Anniversary
  تاریخ انتشار نسخه‌ی رایانه‌های شخصی Halo 2: Anniversary مشخص شد
  بنای استون هنج در بازی Assassin’s Creed Valhalla وجود خواهد داشت
  با وجود شیوع ویروس کرونا، روند توسعه‌ی S.T.A.L.K.E.R. 2 همچنان طبق برنامه پیش می‌رود
  با وجود حواشی گذشته The Last of Us Part 2 یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های فروشگاه آمازون
  احتمال عرضه‌ی بازی Quantum Error برای اکس‌باکس سری اکس وجود دارد
  عنوان Uncharted: The Nathan Drake Collection را به صورت رایگان تجربه کنید
  تریلر جدیدی از بازی Devil May Cry HD Collection منتشر شد
  E3 2014: حمله‌ی گله‌ی مبتلا‎ شدگان به Diablo 3 در PS4
  شایعه : احتمالا وجود یک بخش مخفی زامبی محور در Black Ops 3 وجود دارد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان