06-06-2014، 13:34
برای یک روز تعطیل می توانید کیک ساده و کلاسیکی مانند این کیک درست کنید و با خامه پرچرب و میوه سرو کنید. یا آن را به تکه های کوچک برش بزنید و در فوندو بزنید و نوش جان کنید.
مواد لازم:
• 3 فنجان آرد
• 3 فنجان شکر ریزدانه
• یک و نیم فنجان کره یا مارگارین
• نیم فنجان خامه ترش
• نیم فنجان نکتار زردآلو
• 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
• نیم قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 6 عدد تخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری پودر قند (اختیاری)
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 325 درجه فارنهایت گرم شود. قالب دلخواهتان را بردارید و ته و کناره های آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
2. در کاسه بزرگی همه مواد لازم را بجز پودر قند با میکسر و سرعت کم به مدت 30 ثانیه بزنید. دو دقیقه دیگر با سرعت متوسط آن را هم بزنید و سپس خمیر را در قالب بریزید.
3. حدود یک ساعت و 25 دقیقه تا یک ساعت و نیم آن را در فر بپزید تا وقتیکه خلال دندان در آن می زنید تمیز بیرون بیاید. سپس بگذارید 20 دقیقه در فر سرد شود و قالب را از فر درآورده و بگذارید 1 ساعت بماند. بعد می توانید روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.
مواد لازم:
• 3 فنجان آرد
• 3 فنجان شکر ریزدانه
• یک و نیم فنجان کره یا مارگارین
• نیم فنجان خامه ترش
• نیم فنجان نکتار زردآلو
• 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
• نیم قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 6 عدد تخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری پودر قند (اختیاری)
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 325 درجه فارنهایت گرم شود. قالب دلخواهتان را بردارید و ته و کناره های آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
2. در کاسه بزرگی همه مواد لازم را بجز پودر قند با میکسر و سرعت کم به مدت 30 ثانیه بزنید. دو دقیقه دیگر با سرعت متوسط آن را هم بزنید و سپس خمیر را در قالب بریزید.
3. حدود یک ساعت و 25 دقیقه تا یک ساعت و نیم آن را در فر بپزید تا وقتیکه خلال دندان در آن می زنید تمیز بیرون بیاید. سپس بگذارید 20 دقیقه در فر سرد شود و قالب را از فر درآورده و بگذارید 1 ساعت بماند. بعد می توانید روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.