29-04-2014، 18:03
اولین كسی كه بستنی خورد!
اگر علت همه اختراعات بشر را احتیاج انسان بدانیم، بدون تردید علت اختراع بستنی چیزی جز گرما نبوده است؛ هر چند كه در تاریخ ، اشاره ای به گرما به عنوان علت اختراع بستنی نشده است . از این موضوع كه بگذریم، تار یخ درست شدن بستنی به امپراطوری روم قدیم ، چین و هند باستان بر می گرد د. نوشته اند كه نرون امپراطور روم علاقه زیادی به خوردن میوه و آب میوه هایی كه با یخ های كوه آلپ خنك می شدند، داشت.
این خوراكی شاهانه تا قرن هفدهم میلادی در بین همه مردم محبوبیتی نداشت. از این زمان به بعد در انگلستان نوعی نوشیدنی خنك دربین اعیان و اشراف محبوبیت پیدا كرد و آن چای و قهوه همراه بایخ بود. از قرن هجدهم میلادی به بعد بستنی در آمریكا درست شد. به این ترتیب كه یك تاجر آمریكایی به نام ژاكوب فوزل تصمیم گرفت با شیر و میوه، نوعی خوراكی خنك تهیه كند.
مدتی بعد شخصی به نام ارنست هاموی دو چیز دیگر به بستنی اضافه كرد؛ یكی شكر و دیگر موادی برا ی كِش آمدن بستنی .
كم كم طعمهای مختلف هم به بستنی اضافه شد . از سال 1930 میلادی ( 72 سال پیش ) ساختار بستنی با اختراع ماده ای به نام یخ خشك آسان تر شد. یخ خشك همان قطعات جامد دی اكسید كربن است كه از این زمان به بعد به سرد كرد ن بستنی درهنگام ساخته شدن كمك زیادی می كرد.
اگر علت همه اختراعات بشر را احتیاج انسان بدانیم، بدون تردید علت اختراع بستنی چیزی جز گرما نبوده است؛ هر چند كه در تاریخ ، اشاره ای به گرما به عنوان علت اختراع بستنی نشده است . از این موضوع كه بگذریم، تار یخ درست شدن بستنی به امپراطوری روم قدیم ، چین و هند باستان بر می گرد د. نوشته اند كه نرون امپراطور روم علاقه زیادی به خوردن میوه و آب میوه هایی كه با یخ های كوه آلپ خنك می شدند، داشت.
این خوراكی شاهانه تا قرن هفدهم میلادی در بین همه مردم محبوبیتی نداشت. از این زمان به بعد در انگلستان نوعی نوشیدنی خنك دربین اعیان و اشراف محبوبیت پیدا كرد و آن چای و قهوه همراه بایخ بود. از قرن هجدهم میلادی به بعد بستنی در آمریكا درست شد. به این ترتیب كه یك تاجر آمریكایی به نام ژاكوب فوزل تصمیم گرفت با شیر و میوه، نوعی خوراكی خنك تهیه كند.
مدتی بعد شخصی به نام ارنست هاموی دو چیز دیگر به بستنی اضافه كرد؛ یكی شكر و دیگر موادی برا ی كِش آمدن بستنی .
كم كم طعمهای مختلف هم به بستنی اضافه شد . از سال 1930 میلادی ( 72 سال پیش ) ساختار بستنی با اختراع ماده ای به نام یخ خشك آسان تر شد. یخ خشك همان قطعات جامد دی اكسید كربن است كه از این زمان به بعد به سرد كرد ن بستنی درهنگام ساخته شدن كمك زیادی می كرد.