27-06-2012، 14:32
جوجه کباب تابه ای
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
رب گوجه 150 گرم
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس رقیق دلسینگ
سرکه 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو 3 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، نعناع به میزان لازم
این جوجه کباب متفاوت از جوجه کبابهاییست که معمولاً مصرف میکنیم چون نحوه مزه دار کردن آن متفاوت است.
تهیه سس:
آبلیمو، سرکه، سیر رنده شده، روغن زیتون، سویا سس، نمک به مقدار کم، فلفل، شکر و نعناع خشک را با هم با قاشق مخلوط میکنیم و سس آماده است.
بهتر است مواد سس را در شیشه مربای دردار ریخته و شیشه را خوب تکان دهیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
تهیه جوجه کباب:
ابتدا رب گوجه فرنگی را در ظرف میریزیم حدود 1 قاشق سوپخوری سس خردل اضافه میکنیم روغن زیتون، مقداری نمک، مقداری کمی فلفل اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و سیر خرد یا رنده شده را اضافه میکنیم و مرغ را حدود 4 تا 24 ساعت در این مواد میخوابانیم تا مزه این مواد به خورد مرغ برود.
سینه مرغ را به صورت طولی روی تخته پهن میکنیم حدود 6 سانتی متر از ابتدای سینه مرغ را برش زده و داخل مواد میگذاریم بقیه قسمت را به سه تکه تقسیم میکنیم و داخل مواد میگذاریم. ضخامت تکه ها را کم نمیکنیم چون اگر آنها را نازکتر کنیم موقع مزه دار شدن، روغن زیتون باعث میشود بافت آنها باز شود.
مقدار سیر، فلفل و سس خردل را میتوان به دلخواه کم یا زیاد کرد اما این مقدارهای گفته شده برای یک طعم خوب جوجه کباب مناسب است.
این میزان مرغ برای حدود دو یا سه نفر کافیست.
پیاز را در آخرین مرحله خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و بلافاصله مواد را در ظرف دردار گذاشته و در ظرف را میگذاریم تا مرغ مزه دار شود.
از زیر در ظرف بهتر است یک لایه نایلکس بکشیم تا گاز پیاز خارج نشود و مرغ خوب مزه دار شده و ترد شود.
مرغها را بعد از اینکه کامل مزه دار شد به تکه های کوچکتر برش میزنیم و ضخامت آنها را هم کم میکنیم.
این کباب را به چند روش میتوانیم بپزیم یک روش اینکه میتوانیم در تابه تهیه کنیم حدود نصف لیوان آب جوشیده به مرغها اضافه کنیم و در تابه را بگذاریم و روی شعله بگذاریم بپزد.
روش دیگر اینکه داخل مایکروفر بگذاریم یا توی فر بگذاریم که باید در این صورت فویل بکشیم.
روی دیگر اینکه به روش کبابهای سنتی ایرانی به سیخ بکشیم و روی زغال بپزیم.
میتوان این کباب را با سبزیجات یا با پلو مصرف کرد.
ما در اینجا روی منقل و با سیخ آماده میکنیم کبابها را و با سس تهیه شده سرو میکنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
رب گوجه 150 گرم
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس رقیق دلسینگ
سرکه 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو 3 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، نعناع به میزان لازم
این جوجه کباب متفاوت از جوجه کبابهاییست که معمولاً مصرف میکنیم چون نحوه مزه دار کردن آن متفاوت است.
تهیه سس:
آبلیمو، سرکه، سیر رنده شده، روغن زیتون، سویا سس، نمک به مقدار کم، فلفل، شکر و نعناع خشک را با هم با قاشق مخلوط میکنیم و سس آماده است.
بهتر است مواد سس را در شیشه مربای دردار ریخته و شیشه را خوب تکان دهیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
تهیه جوجه کباب:
ابتدا رب گوجه فرنگی را در ظرف میریزیم حدود 1 قاشق سوپخوری سس خردل اضافه میکنیم روغن زیتون، مقداری نمک، مقداری کمی فلفل اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و سیر خرد یا رنده شده را اضافه میکنیم و مرغ را حدود 4 تا 24 ساعت در این مواد میخوابانیم تا مزه این مواد به خورد مرغ برود.
سینه مرغ را به صورت طولی روی تخته پهن میکنیم حدود 6 سانتی متر از ابتدای سینه مرغ را برش زده و داخل مواد میگذاریم بقیه قسمت را به سه تکه تقسیم میکنیم و داخل مواد میگذاریم. ضخامت تکه ها را کم نمیکنیم چون اگر آنها را نازکتر کنیم موقع مزه دار شدن، روغن زیتون باعث میشود بافت آنها باز شود.
مقدار سیر، فلفل و سس خردل را میتوان به دلخواه کم یا زیاد کرد اما این مقدارهای گفته شده برای یک طعم خوب جوجه کباب مناسب است.
این میزان مرغ برای حدود دو یا سه نفر کافیست.
پیاز را در آخرین مرحله خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و بلافاصله مواد را در ظرف دردار گذاشته و در ظرف را میگذاریم تا مرغ مزه دار شود.
از زیر در ظرف بهتر است یک لایه نایلکس بکشیم تا گاز پیاز خارج نشود و مرغ خوب مزه دار شده و ترد شود.
مرغها را بعد از اینکه کامل مزه دار شد به تکه های کوچکتر برش میزنیم و ضخامت آنها را هم کم میکنیم.
این کباب را به چند روش میتوانیم بپزیم یک روش اینکه میتوانیم در تابه تهیه کنیم حدود نصف لیوان آب جوشیده به مرغها اضافه کنیم و در تابه را بگذاریم و روی شعله بگذاریم بپزد.
روش دیگر اینکه داخل مایکروفر بگذاریم یا توی فر بگذاریم که باید در این صورت فویل بکشیم.
روی دیگر اینکه به روش کبابهای سنتی ایرانی به سیخ بکشیم و روی زغال بپزیم.
میتوان این کباب را با سبزیجات یا با پلو مصرف کرد.
ما در اینجا روی منقل و با سیخ آماده میکنیم کبابها را و با سس تهیه شده سرو میکنیم.