24-11-2018، 21:04
سلام دوستان میخوام رمان بنویسم اول میخوام ببینم بازدیدش به چقدر میرسه و چقدر نگاه میکننو میخونن خب اعلام حضور کنینن تا بذارم فعلا بای
|
رماننننن زیبا |
||||||||
24-11-2018، 21:04
سلام دوستان میخوام رمان بنویسم اول میخوام ببینم بازدیدش به چقدر میرسه و چقدر نگاه میکننو میخونن خب اعلام حضور کنینن تا بذارم فعلا بای
24-11-2018، 21:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-11-2018، 21:57، توسط 1987rania.
دلیل ویرایش: اشتباه
)
...........
24-11-2018، 22:01
خب منکه رمان رو شروع میکنم اسم رمان مرسی عشقم : پارت اول رو فردا میذارم :
24-11-2018، 22:15
درباره چی هست حالا؟
26-11-2018، 17:42
فردا شده یا من یکم جلو ام؟!
(26-11-2018، 17:42)•SAYDA• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من خیلی عقبم امشب میذارم پارت اولو #پارت_اول رمان مرسی عشقم همونطور که موهامو شونه میکردم شعر هم میخوندم دختری بودم به کنج خونه اب میکشیدم من از رودخونه ارزو داشتم که شوهر کنم (البته اینجارو خیلی اروم گفتم) هوووو هوو بالاخره تموم شد اخ اخ ریخت واییی تند تند به سمت دستشویی رفتم اخیش چقدر دنیا زیباتر شد اصلا همه چی رو یه جور دیگع میبینم خب خب حالا چیکار کنممم اها زنگیدم به سارا من.الو سلام چطوری ؟ شناختی ؟ سارا خرهه اولن که شمارت و حفظم دوما که عکس نحست رویه گوشیه سوما که من.اوه باشع فهمیدم راستی سارا میای بریم بیرون ؟ سارا خودمون دو تا ؟ من . اه چقدر مخی تو نه با کیانا کیمیا و مهدیه (که ما بش میگیم دنیا)سارا اکی من هماهنگ میکنم با اونا من . بای خلم خب بریم سر موضوع مهم چی بپوشم ؟؟؟؟؟اممم یه شلوار مشکی تنگ تنگگگ یه مانتو چهارخونه ی قرمز (شبیه مانتوهای استایل گرانج)و یه شال زرشکی کفشم اسپرت مشکی بایه خلخال و حالا میریم سره ارایششش یه کرم و یه رز خیلی کمرنگ و کم خب خب چه گلی شدم من چون مانتوم به نظره خودم کمی کوتاه بود موهامو کشیدم تو و دوباره احساس عذاب وجدان کردم که اینقدر مانتوم کوتاهه خب اه مامانم خونه نیست زنگیدم به مامانم بعد از 2 بوق جواب مامان بله من.الو سلام مامان من میخوام با دوستام برم بیرون میشع ؟ مامان تا ساعت چند بر میگردی ؟ نمیدونم ولی زود میام مامان باشه برو خب دوستان این از اولین پارت منتظر نظراتتون هستم باییییی | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|