25-10-2013، 1:41
http://www.akairan.com/images2/ashpazi_2/vegetable-fried-rice.jpg
هویج حلقه حلقه شده ۴ عدد
گل کلم ریز شده:۲ پیمانه
فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد
قارچ چهار قاچ شده :۴عدد
پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد
سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد متوسط
شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری
نخود فرنگی : ۱لیوان
برنج : ۵ پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.
شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبگش کرده و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزید
هویج حلقه حلقه شده ۴ عدد
گل کلم ریز شده:۲ پیمانه
فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد
قارچ چهار قاچ شده :۴عدد
پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد
سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد متوسط
شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری
نخود فرنگی : ۱لیوان
برنج : ۵ پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.
شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبگش کرده و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزید