06-04-2014، 16:48
این دانه به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و آب پز آن را می خوردند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید است.
لوبیا چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیك به لوبیا است. گیاهی است یكساله مختص مناطق گرمسیر . ساقه ان قایم و افراشته ، برگهای ان مركب به طول حدود ۱۵ سانتی متر ، برگچه ها ی ان ناز ك ، بیضی ، نوك تیز و دارای بریدگی است.
خواص مهم لوبیا چشم بلبلی:
- لوبیا چشم بلبلی که ارزش غذایی بالایی دارد منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات است.
- پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.
- منبع عالی پروتئین است و افراد گیاه خوار می توانند آن را جایگزین گوشت کنند.
- پروتئین باعث رشد سلول ها می شود و در بدن انرژی تولید می کند.
- روی موجود در این نوع لوبیا، برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین، درمان زخم و تکثیر سلول ها لازم است.
- از آن جا که منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود.
- مانع بروز پوکی استخوان و برخی انواع سرطان می شود.