20-03-2014، 10:26
كبــاب یونانـی
گوشت فیله گوساله: یك كیلو
فلفل دلمه سبز: سه عدد
سیبزمینی: سه عدد
پیاز: یك عدد خرد شده
كره: 100 گرم
نمك و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق
طرز تهیه:
ابتدا گوشت فیله را از طول به اندازه سه تا چهار سانتیمتر مانند تصویر میبریم، یك پیاز را رنده كرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون و كمی نمك و فلفل مخلوط میكنیم، سپس گوشت و پیاز را داخل ماهیتابه كه به جای روغن مایع، از كره استفاده كردهایم، میریزیم و میگذاریم تفت داده شود، وقتی كه گوشت تفت خورد و نیمپز شد، آنگاه فلفل دلمهای و سیبزمینیها را داخل ماهیتابه میریزیم به یاد داشته باشید كه مرتب باید مایه داخل ماهیتابه را هم بزنیم تا كباب ته نگیرد. این غذا را باید با نان میل كنید.
گوشت فیله گوساله: یك كیلو
فلفل دلمه سبز: سه عدد
سیبزمینی: سه عدد
پیاز: یك عدد خرد شده
كره: 100 گرم
نمك و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق
طرز تهیه:
ابتدا گوشت فیله را از طول به اندازه سه تا چهار سانتیمتر مانند تصویر میبریم، یك پیاز را رنده كرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون و كمی نمك و فلفل مخلوط میكنیم، سپس گوشت و پیاز را داخل ماهیتابه كه به جای روغن مایع، از كره استفاده كردهایم، میریزیم و میگذاریم تفت داده شود، وقتی كه گوشت تفت خورد و نیمپز شد، آنگاه فلفل دلمهای و سیبزمینیها را داخل ماهیتابه میریزیم به یاد داشته باشید كه مرتب باید مایه داخل ماهیتابه را هم بزنیم تا كباب ته نگیرد. این غذا را باید با نان میل كنید.