16-06-2012، 15:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-06-2012، 15:44، توسط ...Sara SHZ....)
هر میوه ای خواستید بگید براتون بذارم
آشنایی با خواص توت فرنگی
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - یکی از خوشمزهترین خوردنیهای این فصل که اکنون به لطف کاشت گلخانهای در طول سال قابل دسترسی است - البته با قیمت گران- توتفرنگی است.
تقریبا همه مردم به جز آنهایی که به توت فرنگی آلرژی دارند، این میوه خوشطعم و زیبا را که از خانواده رز است، دوست دارند.
اما تنها ظاهر فانتزی توت فرنگی نیست که آن را به میوهای مشهور تبدیل کرده بلکه خواص جادویی آن در مقایسه با دیگر میوهها، توجه پزشکان را جلب کرده است.
به گفته متخصصان تغذیه، توت فرنگی خاصیت ضد سرطانی قویای دارد و از ساختار سلولها محافظت میکند.
همچنین تحقیقات نشان میدهد که این میوه خوشرنگ، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و روند زوال سلولهای آن را به تاخیر میاندازد.
علاوه بر این میزان کالری موجود در توتفرنگی بسیار پایین و سطح ویتامینها و املاح آن بسیار بالا ست و به همین دلیل یک پای ثابت رژیمهای غذایی است.
توت فرنگی منبع بسیار غنی ویتامینC و فیبر است و سطح کلسترول بد خون را پایین میآورد.
پزشکان میگویند یک فنجان از این میوه بدون چربی و کلسترول، 50 کالری، 5/11گرم کربوهیدرات، 4 گرم فیبر و 45 میلی گرم پتاسیم دارد
آشنایی با خواص شاتوت
شاتوت، با داشتن مواد مغذی مختلف بهعنوان یک میوه سلامت مطرح است.
شاتوت گونهای از توت است که اصل آن از ایران است. بین خانواده توت، درخت شاتوت از همه کوچکتر است . این درخت طول عمر طولانیای دارد و میتواند برای چند صد سال زنده بماند .
میوه شاتوت بزرگتر از توت سفید است و رنگ آن قرمز تیره یا ارغوانی و مزهاش ترش و شیرین و مطبوع است. شاتوت را میتوان به شکلهای متفاوتی به صورت خام، پخته و یا به صورت مربا مورد استفاه قرار داد.
وجود مواد مغذی بسیار و نقش همافزایی این مواد مغذی بر یکدیگر سبب شده است تا این میوه به عنوان منبعی خوب برای تامین نیاز روزانه به ریزمغذیهای گوناگون مورد توجه قرار گیرد.
محققان انجمن تغذیه آمریکا، شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتیاکسیدانی قرار دادهاند که دارای فیتوکمیکالهای قوی مانند آنتوسیانین است. آنتوسیانین رنگدانهای است که رنگ سیاه شاتوت از آن ناشی میشود.
شاتوت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونتهای دستگاه ادراری، سرطان، بیماریهای وابسته به سن و سکته مغزی.
شاتوتها، گوشتی و خوشمزه هستند و دارای کالری پایینی بوده (در هر 100 گرم، 43 کالری) و سرشار از خواص سلامتی برای بدن هستند.
این نوع توت حاوی منبع خوبی از ویتامین C و آنتیاکسیدان بالایی است.
مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونتزا افزایش داده و التهاب را از بین برده و با رادیکالهای آزاد مضر برای بدن مبارزه میکنند.
شاتوتها حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A و یتامین E هستند.
شاتوتها منبع خوبی از آهن هستند که بندرت در دیگر انواع توتها پیدا میشود.
این میوه همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز و منیزیم است. پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که میزان ضربان قلب و فشار خون را کنترل میکند.
شاتوت دارای مقدار فراوانی ویتامین B کمپلکس از گروه ویتامینها و نیز ویتامین K است.
این نوع توت حاوی مقدار بسیار خوبی از ویتامین B6، نیاسین، ریبوفلاوین و اسیدفولیک است. این ویتامینها دارای وظایف مشترکی بوده و به بدن در سوخت و ساز کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها کمک میکنند
من میوه هایی که خودم دوس داشتمو نوشتم بازم خواستید واستون میذارم

آشنایی با خواص توت فرنگی
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - یکی از خوشمزهترین خوردنیهای این فصل که اکنون به لطف کاشت گلخانهای در طول سال قابل دسترسی است - البته با قیمت گران- توتفرنگی است.
تقریبا همه مردم به جز آنهایی که به توت فرنگی آلرژی دارند، این میوه خوشطعم و زیبا را که از خانواده رز است، دوست دارند.
اما تنها ظاهر فانتزی توت فرنگی نیست که آن را به میوهای مشهور تبدیل کرده بلکه خواص جادویی آن در مقایسه با دیگر میوهها، توجه پزشکان را جلب کرده است.
به گفته متخصصان تغذیه، توت فرنگی خاصیت ضد سرطانی قویای دارد و از ساختار سلولها محافظت میکند.
همچنین تحقیقات نشان میدهد که این میوه خوشرنگ، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و روند زوال سلولهای آن را به تاخیر میاندازد.
علاوه بر این میزان کالری موجود در توتفرنگی بسیار پایین و سطح ویتامینها و املاح آن بسیار بالا ست و به همین دلیل یک پای ثابت رژیمهای غذایی است.
توت فرنگی منبع بسیار غنی ویتامینC و فیبر است و سطح کلسترول بد خون را پایین میآورد.
پزشکان میگویند یک فنجان از این میوه بدون چربی و کلسترول، 50 کالری، 5/11گرم کربوهیدرات، 4 گرم فیبر و 45 میلی گرم پتاسیم دارد
آشنایی با خواص شاتوت
شاتوت، با داشتن مواد مغذی مختلف بهعنوان یک میوه سلامت مطرح است.
شاتوت گونهای از توت است که اصل آن از ایران است. بین خانواده توت، درخت شاتوت از همه کوچکتر است . این درخت طول عمر طولانیای دارد و میتواند برای چند صد سال زنده بماند .
میوه شاتوت بزرگتر از توت سفید است و رنگ آن قرمز تیره یا ارغوانی و مزهاش ترش و شیرین و مطبوع است. شاتوت را میتوان به شکلهای متفاوتی به صورت خام، پخته و یا به صورت مربا مورد استفاه قرار داد.
وجود مواد مغذی بسیار و نقش همافزایی این مواد مغذی بر یکدیگر سبب شده است تا این میوه به عنوان منبعی خوب برای تامین نیاز روزانه به ریزمغذیهای گوناگون مورد توجه قرار گیرد.
محققان انجمن تغذیه آمریکا، شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتیاکسیدانی قرار دادهاند که دارای فیتوکمیکالهای قوی مانند آنتوسیانین است. آنتوسیانین رنگدانهای است که رنگ سیاه شاتوت از آن ناشی میشود.
شاتوت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونتهای دستگاه ادراری، سرطان، بیماریهای وابسته به سن و سکته مغزی.
شاتوتها، گوشتی و خوشمزه هستند و دارای کالری پایینی بوده (در هر 100 گرم، 43 کالری) و سرشار از خواص سلامتی برای بدن هستند.
این نوع توت حاوی منبع خوبی از ویتامین C و آنتیاکسیدان بالایی است.
مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونتزا افزایش داده و التهاب را از بین برده و با رادیکالهای آزاد مضر برای بدن مبارزه میکنند.
شاتوتها حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A و یتامین E هستند.
شاتوتها منبع خوبی از آهن هستند که بندرت در دیگر انواع توتها پیدا میشود.
این میوه همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز و منیزیم است. پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که میزان ضربان قلب و فشار خون را کنترل میکند.
شاتوت دارای مقدار فراوانی ویتامین B کمپلکس از گروه ویتامینها و نیز ویتامین K است.
این نوع توت حاوی مقدار بسیار خوبی از ویتامین B6، نیاسین، ریبوفلاوین و اسیدفولیک است. این ویتامینها دارای وظایف مشترکی بوده و به بدن در سوخت و ساز کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها کمک میکنند
من میوه هایی که خودم دوس داشتمو نوشتم بازم خواستید واستون میذارم
