12-02-2014، 21:51
پیازها باید دور از سیبزمینی قرار داده شوند چون میتوانند رطوبت سیب زمینی و گاز اتیلن را جذب کنند و این باعث میشود که زودتر فاسد شوند.
پیاز اولین بار در اصل در آسیا و آسیانه میانه شناخته شد.
مصریان علاقه زیادی به پیاز داشتند و بسیاری از کارگرانی که در ساخت اهرام مصر شرکت داشتند از این سبزی خوشخوراک استفاده میکردند. پیاز نه تنها به عنوان طعم دهنده غذا استفاده میشود بلکه اثرات درمانی و دارویی زیادی دارد. در قرن ششم، هندیها از پیاز به عنوان دارو استفاده میکردند.
در یونان و روم از پیاز استفادههای فراوان میشد. طعم تند پیاز موجب میشد که افراد فقیری که نمیتوانستند سبزیهای گران دیگر را بخرند، از آن به عنوان چاشنی استفاده کنند. در اروپا از پیاز به عنوان صبحانه سالم و با کلاس نام برده میشود. جالب است بدانیم که اولین بار کریستفکلمب پیاز را به غرب معرفی کرد و امروزه، چین، هندوستان، ایالات متحده، روسیه و اسپانیا بزرگترین تولید کنندگان پیاز هستند. پیاز انواع مختلف دارد و به رنگهای قهوهای، سفید و قرمز دیده میشود. این سبزی دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، آهن و ویتامینهای A، B و C است و موجب افزایش فعالیت معده میشود بهطوری که اسید کلریدریک معده را زیادتر میکند. کسانی که ناراحتی معده دارند ممکن است با خوردن پیاز خام دچار درد و سوزش معده شوند، پس بهتر است پیاز را به صورت پخته مصرف کنند.
پیاز یکی از سبزیهای ایرانی است که در ایران هم کاشته شده و در طول تاریخ به کشورهای دیگر راه پیدا کرده است. پیاز در کشورهای مصر، روم و یونان مصارف فراوانی دارد. جالب است بدانیم در فهرستی که بر دیوار اهرام مصر نقش بسته است عکس و نام پیاز هم به چشم میخورد.
پیاز برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیابت
یها
دریافت مقدار زیادی از پیاز موجب کاهش قندخون میشود. بنابراین بیماران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیابت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی میتوانند با خیال راحت پیاز بخورند. تحقیقات پزشکی نشان میدهد که پیاز دارای مادهای به نام آلل پروپیل است که با افزایش انسولین موجب کاهش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قند خون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشود. پیاز همچنین منبع خوبی از کرومیوم، یک ماده معدنی مفید است که به سلولها کمک میکند تا به انسولین پاسخ بدهند.
یک فنجان پیاز خام حاوی بیش از 20 درصد مواد معدنی مفید و مهم برای بدن است.قلب پیازخورها
مصرف منظم پیاز، همانند سیر میزان کلسترول و فشارخون بالا را کاهش داده و از بیماری آترواسکلروز یا سختی عروقی و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html]دیابت
و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند. این اثرات پیاز به دلیل وجود مواد سولفور، کرومیوم و ویتامین 6B موجود در آن است که با کاهش میزان مادهای به نام هموسیستئین از خطر سکته و حملات قلبی کم میکند تحقیقات دانشمندان روی افرادی که از پیازبیشتری استفاده میکردند نشان میدهد پیاز، چای، سیب و کلم بروکلی که سرشار از فلاونوئیدها هستند تا 20 درصد از خطرات بیماریهای قلبی کم میکند.پیاز و پیشگیری از سرطان روده
طبق تحقیقات دانشمندان، مصرف منظم پیاز البته دو تا چند بار در هفته، به طور واضح خطر سرطان روده بزرگ را کم میکند. پیاز سرشار از فلاونوئیدها است و از رشد تومورها در حیوانات جلوگیری میکند بنابراین میتواند سلولهای روده بزرگ را از آسیب حفظ کند.
پختن گوشت با پیاز میتواند به کاهش مواد سرطانزا که در هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد میشوند، کمک کند.
تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که پیاز اثرات حمایتی و مهمی در پیشگیری از گسترش سرطان روده بزرگ دارد.
شیر تنها ماده غذایی موثر در تقویت سلامت استخوانها نیست. پیاز هم مانند شیر میتواند در نگهداری سلامت استخوانها موثر باشد. به نوشته مجله غذای آمریکا، پیاز فعالیت استئوکلاستها (سلولهایی که باعث از بین رفتن استخوان) میشود را مهار میکند.
پیاز اثرات سودمندی هم برای زنان دارد. زنانی که در معرض خطر پوکی استخوان هستند و یا در دوران یائسگی قرار دارند میتوانند علاوه بر شیر از پیاز هم کمک بگیرند. داروی آلندرونات که توسط پزشک برای پیشگیری از کاهش توده استخوانی تجویز میشود مانند پیاز فعالیت استئوکلاست را کاهش میدهد. با این تفاوت که این دارو ممکن است عوارض جانبی کمی داشته باشد اما عارضه جانبی پیاز تنها بوی پیاز در تنفس است. البته دقت کنید که هیچگاه نباید بدون نظر پزشک دارویی را مصرف و یا آن را قطع کنید.
پیازیک ضدالتهاب قوی
مواد ضدالتهابی متعددی که در پیاز وجود دارد باعث کاهش علایم مربوط به بیماریهای التهابی مانند درد، تورم و آرتروز میشود و بیماریهای آلرژی مانند آسم و بیماریها احتقانی دستگاه تنفس مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرماخوردگی با مصرف پیاز بهتر میشود. پیاز و سیر هر دو حاوی موادی هستند که آنزیمهایی را که پروستاگلندینهای التهابی ایجاد میکنند را مهار میکنند. بنابراین به مقدار زیادی میتوانند التهاب را کاهش بدهند. اثرات ضدالتهابی پیاز نه تنها به دلیل ویتامین C موجود در آن بلکه به دلیل وجود مواد دیگری به نام ایزوتیوسیانیدها است. در مجموع میتوانیم بگوییم که فلاونیدهای موجود در پیاز میتوانند بسیاری از باکتریها را از بین ببرند و خوردن آنها در فصول سرد و هنگام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرماخوردگی بسیار مفید است.
پخت و پز با پیاز
پیاز منبع خوبی از فنولها و فلاونیدهاست و مطالعات گسترده نشان داده است که بدن انسان را از ابتلا به بیماریهای قلبی -عروقی و سرطان محافظت میکند. به نوشته نشریه کشاورزی و مواد غذایی آمریکا، در اجزای پیاز اثرات اعجاب انگیزی نهفته است که خاصیت ضدسرطانی دارد. در انتخاب پیاز دقت کنید. همیشه پیازی را انتخاب کنید که کاملا تازه بوده، خوش حالت باشد و هیچ منفذبازی در آن نباشد و پوست آن خشک باشد.
پیازهایی که پوست نرم دارند و یا حالت خیسی و رطوبت در ناحیه سر دارند و یا دارای لکه هستند، خراب هستند.
بهترین دما برای نگهداری پیاز، دمای اتاق است. نباید پیاز را در نور خیلی زیاد نگهداری کرد. بهتر است پیاز در جایی قرار گیرد که تهویه کافی وجود دارد و مدت نگهداری پیاز بستگی به نوع پیاز دارد. پیازهای تند که به رنگ زرد هستند را میتوان به مدت طولانیتری نگهداشت اما پیازهایی که طعم شیرین دارند مانند پیازهای سفید، زودتر خراب میشوند. در صورتی که نیمی از پیاز را استفاده کردهاید و بقیه آن باقی مانده است، میتوانید آن را درون پلاستیکی قرار داده و در حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید اما در صورتی که آن را به قطعات ریز درآوردهاید و رنده کردهاید، باید ظرف یکی دو روز استفاده کنید چون سریعا اکسیده میشوند و مواد مغذی خود را از دست میدهند. پیازها باید دور از سیبزمینی قرار داده شوند چون میتوانند رطوبت سیب زمینی و گاز اتیلن را جذب کنند و این باعث میشود که زودتر فاسد شوند. پختن پیاز بهترین راه نگهداری پیاز با طعم و مزه خوب است، پیاز پخته شده و تفت داده شده را تا چند روز هم میتوان نگهداشت اما این پیاز به اندازه قبل خاصیت ندارد. پیاز را نباید در ظروف فلزی نگهداری کرد چون رنگ خودش را از دست میدهد.
کندن پوست پیاز
اگر چه خیلی از افراد پیاز را دوست دارند اما از پوست و خرد کردن پیاز متنفرند چون اشکشان را در میآورد و چشمها را میسوزاند. آن چیزی که باعث میشود چشمها بسوزند، وجود مادهای به نام است که به نام آللسولفات معروف است و وقتی در هوا پخش میشود موجب سوزش چشمها میشود. اگر پیاز موجب سوزش چشم شما میشود چند تا کار میتوانید انجام بدهید. پیاز را چند ساعت قبل از اینکه خرد کنید در جای سرد قرار بدهید. این باعث کند شدن فعالیت آنزیمی میشود که آلل سولفات را تولید میکند و بهترین روش سنتی زیر آب گرفتن پیاز برای خرد کردن آن است. همچنین میتوانید از یک چاقوی تیز برای بریدن و خرد کردن پیاز استفاده کنید. سعی کنید همیشه در حال ایستاده پیاز را خرد کنید چون در این صورت پیاز از چشمهای شما فاصله بیشتری دارد و کمتر موجب سوزش چشمهایتان میشود. اگر پوست و خرد کردن موجب اشکریزش شما میشود میتوانید از یک عینک با شیشه غیرطبی استفاده کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواص پیاز در استحکام استخوان و پیشگیری از سرطان
از خواص میوهها و سبزیها زیاد شنیدهایم و بعضی از ما با این که میدانیم چه خواص زیادی دارند اما کمتر از آنها استفاده میکنیم. وقتی اسم سبزی میآید بیشتر یاد سبزیخوردن و تره و جعفری میافتیم اما خوب است بدانیم پیاز هم جزء سبزیها و البته سبزیهای برتر است که خاصیتهای بیشماری دارد.امیدواریم با استفاده از دستگاه آسیاب سبزی خردکن (سبزی خوردکن ) آکاالکتریک بیشتر بتوانید از این سبزی مفید استفاده نمایید .
شناسنامه پیاز پیاز اولین بار در اصل در آسیا و آسیانه میانه شناخته شد.
مصریان علاقه زیادی به پیاز داشتند و بسیاری از کارگرانی که در ساخت اهرام مصر شرکت داشتند از این سبزی خوشخوراک استفاده میکردند. پیاز نه تنها به عنوان طعم دهنده غذا استفاده میشود بلکه اثرات درمانی و دارویی زیادی دارد. در قرن ششم، هندیها از پیاز به عنوان دارو استفاده میکردند.
در یونان و روم از پیاز استفادههای فراوان میشد. طعم تند پیاز موجب میشد که افراد فقیری که نمیتوانستند سبزیهای گران دیگر را بخرند، از آن به عنوان چاشنی استفاده کنند. در اروپا از پیاز به عنوان صبحانه سالم و با کلاس نام برده میشود. جالب است بدانیم که اولین بار کریستفکلمب پیاز را به غرب معرفی کرد و امروزه، چین، هندوستان، ایالات متحده، روسیه و اسپانیا بزرگترین تولید کنندگان پیاز هستند. پیاز انواع مختلف دارد و به رنگهای قهوهای، سفید و قرمز دیده میشود. این سبزی دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، آهن و ویتامینهای A، B و C است و موجب افزایش فعالیت معده میشود بهطوری که اسید کلریدریک معده را زیادتر میکند. کسانی که ناراحتی معده دارند ممکن است با خوردن پیاز خام دچار درد و سوزش معده شوند، پس بهتر است پیاز را به صورت پخته مصرف کنند.
پیاز یکی از سبزیهای ایرانی است که در ایران هم کاشته شده و در طول تاریخ به کشورهای دیگر راه پیدا کرده است. پیاز در کشورهای مصر، روم و یونان مصارف فراوانی دارد. جالب است بدانیم در فهرستی که بر دیوار اهرام مصر نقش بسته است عکس و نام پیاز هم به چشم میخورد.
پیاز برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیابت
یها
دریافت مقدار زیادی از پیاز موجب کاهش قندخون میشود. بنابراین بیماران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیابت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی میتوانند با خیال راحت پیاز بخورند. تحقیقات پزشکی نشان میدهد که پیاز دارای مادهای به نام آلل پروپیل است که با افزایش انسولین موجب کاهش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قند خون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشود. پیاز همچنین منبع خوبی از کرومیوم، یک ماده معدنی مفید است که به سلولها کمک میکند تا به انسولین پاسخ بدهند.
یک فنجان پیاز خام حاوی بیش از 20 درصد مواد معدنی مفید و مهم برای بدن است.قلب پیازخورها
مصرف منظم پیاز، همانند سیر میزان کلسترول و فشارخون بالا را کاهش داده و از بیماری آترواسکلروز یا سختی عروقی و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html]دیابت
و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند. این اثرات پیاز به دلیل وجود مواد سولفور، کرومیوم و ویتامین 6B موجود در آن است که با کاهش میزان مادهای به نام هموسیستئین از خطر سکته و حملات قلبی کم میکند تحقیقات دانشمندان روی افرادی که از پیازبیشتری استفاده میکردند نشان میدهد پیاز، چای، سیب و کلم بروکلی که سرشار از فلاونوئیدها هستند تا 20 درصد از خطرات بیماریهای قلبی کم میکند.پیاز و پیشگیری از سرطان روده
طبق تحقیقات دانشمندان، مصرف منظم پیاز البته دو تا چند بار در هفته، به طور واضح خطر سرطان روده بزرگ را کم میکند. پیاز سرشار از فلاونوئیدها است و از رشد تومورها در حیوانات جلوگیری میکند بنابراین میتواند سلولهای روده بزرگ را از آسیب حفظ کند.
پختن گوشت با پیاز میتواند به کاهش مواد سرطانزا که در هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد میشوند، کمک کند.
تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که پیاز اثرات حمایتی و مهمی در پیشگیری از گسترش سرطان روده بزرگ دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواص پیاز در استحکام استخوان و پیشگیری از سرطان
استخوانهای محکم با پیازشیر تنها ماده غذایی موثر در تقویت سلامت استخوانها نیست. پیاز هم مانند شیر میتواند در نگهداری سلامت استخوانها موثر باشد. به نوشته مجله غذای آمریکا، پیاز فعالیت استئوکلاستها (سلولهایی که باعث از بین رفتن استخوان) میشود را مهار میکند.
پیاز اثرات سودمندی هم برای زنان دارد. زنانی که در معرض خطر پوکی استخوان هستند و یا در دوران یائسگی قرار دارند میتوانند علاوه بر شیر از پیاز هم کمک بگیرند. داروی آلندرونات که توسط پزشک برای پیشگیری از کاهش توده استخوانی تجویز میشود مانند پیاز فعالیت استئوکلاست را کاهش میدهد. با این تفاوت که این دارو ممکن است عوارض جانبی کمی داشته باشد اما عارضه جانبی پیاز تنها بوی پیاز در تنفس است. البته دقت کنید که هیچگاه نباید بدون نظر پزشک دارویی را مصرف و یا آن را قطع کنید.
پیازیک ضدالتهاب قوی
مواد ضدالتهابی متعددی که در پیاز وجود دارد باعث کاهش علایم مربوط به بیماریهای التهابی مانند درد، تورم و آرتروز میشود و بیماریهای آلرژی مانند آسم و بیماریها احتقانی دستگاه تنفس مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرماخوردگی با مصرف پیاز بهتر میشود. پیاز و سیر هر دو حاوی موادی هستند که آنزیمهایی را که پروستاگلندینهای التهابی ایجاد میکنند را مهار میکنند. بنابراین به مقدار زیادی میتوانند التهاب را کاهش بدهند. اثرات ضدالتهابی پیاز نه تنها به دلیل ویتامین C موجود در آن بلکه به دلیل وجود مواد دیگری به نام ایزوتیوسیانیدها است. در مجموع میتوانیم بگوییم که فلاونیدهای موجود در پیاز میتوانند بسیاری از باکتریها را از بین ببرند و خوردن آنها در فصول سرد و هنگام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرماخوردگی بسیار مفید است.
پخت و پز با پیاز
پیاز منبع خوبی از فنولها و فلاونیدهاست و مطالعات گسترده نشان داده است که بدن انسان را از ابتلا به بیماریهای قلبی -عروقی و سرطان محافظت میکند. به نوشته نشریه کشاورزی و مواد غذایی آمریکا، در اجزای پیاز اثرات اعجاب انگیزی نهفته است که خاصیت ضدسرطانی دارد. در انتخاب پیاز دقت کنید. همیشه پیازی را انتخاب کنید که کاملا تازه بوده، خوش حالت باشد و هیچ منفذبازی در آن نباشد و پوست آن خشک باشد.
پیازهایی که پوست نرم دارند و یا حالت خیسی و رطوبت در ناحیه سر دارند و یا دارای لکه هستند، خراب هستند.
بهترین دما برای نگهداری پیاز، دمای اتاق است. نباید پیاز را در نور خیلی زیاد نگهداری کرد. بهتر است پیاز در جایی قرار گیرد که تهویه کافی وجود دارد و مدت نگهداری پیاز بستگی به نوع پیاز دارد. پیازهای تند که به رنگ زرد هستند را میتوان به مدت طولانیتری نگهداشت اما پیازهایی که طعم شیرین دارند مانند پیازهای سفید، زودتر خراب میشوند. در صورتی که نیمی از پیاز را استفاده کردهاید و بقیه آن باقی مانده است، میتوانید آن را درون پلاستیکی قرار داده و در حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید اما در صورتی که آن را به قطعات ریز درآوردهاید و رنده کردهاید، باید ظرف یکی دو روز استفاده کنید چون سریعا اکسیده میشوند و مواد مغذی خود را از دست میدهند. پیازها باید دور از سیبزمینی قرار داده شوند چون میتوانند رطوبت سیب زمینی و گاز اتیلن را جذب کنند و این باعث میشود که زودتر فاسد شوند. پختن پیاز بهترین راه نگهداری پیاز با طعم و مزه خوب است، پیاز پخته شده و تفت داده شده را تا چند روز هم میتوان نگهداشت اما این پیاز به اندازه قبل خاصیت ندارد. پیاز را نباید در ظروف فلزی نگهداری کرد چون رنگ خودش را از دست میدهد.
کندن پوست پیاز
اگر چه خیلی از افراد پیاز را دوست دارند اما از پوست و خرد کردن پیاز متنفرند چون اشکشان را در میآورد و چشمها را میسوزاند. آن چیزی که باعث میشود چشمها بسوزند، وجود مادهای به نام است که به نام آللسولفات معروف است و وقتی در هوا پخش میشود موجب سوزش چشمها میشود. اگر پیاز موجب سوزش چشم شما میشود چند تا کار میتوانید انجام بدهید. پیاز را چند ساعت قبل از اینکه خرد کنید در جای سرد قرار بدهید. این باعث کند شدن فعالیت آنزیمی میشود که آلل سولفات را تولید میکند و بهترین روش سنتی زیر آب گرفتن پیاز برای خرد کردن آن است. همچنین میتوانید از یک چاقوی تیز برای بریدن و خرد کردن پیاز استفاده کنید. سعی کنید همیشه در حال ایستاده پیاز را خرد کنید چون در این صورت پیاز از چشمهای شما فاصله بیشتری دارد و کمتر موجب سوزش چشمهایتان میشود. اگر پوست و خرد کردن موجب اشکریزش شما میشود میتوانید از یک عینک با شیشه غیرطبی استفاده کنید.