امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ضررهای پفک، سوسیس و کالباس

#1
امروزه پفک یکی از تنقلّات مورد توجه و علاقة کودکان و حتّی بزرگسالان شده است. مایل بودن پدرها و مادرها خود یکی از عواملی است که باعث می شود با شروع بهانه گیری کودکان و خواستن چیپس و پفک تسلیم شوند و برای کودک تهیه نمایند.
مادرها و پدرها با وجود آگاهی از مضرّات آن تاب مقاومت در مقابل خواستة فرزندان را نمی آورند. البته تبلیغات رنگارنگ و رویایی چه در رسانه ها و چه در سطح شهرها نیز در استفاده چیپس، پفک، سوسیس، کالباس با حالت جهان شمولی آن اراده و تصمیم را از خانواده ها گرفته و کنترل آن مشکل است.
پفک با توجه به اینکه در مواد اولیه آن ذرّت بکار رفته است، نمی توان بطور کامل بد دانست، بلکه آنچه این ماده خوراکی را بد و مضر میکند (نمک) آن است. البته پفک با پایه ذرت و مایه پنیر و مواد رنگی طبیعی هم چنانکه گفته شد.
میزان نمکی که با خوردن پفک به بدن می رسد و بدن به ذائقة شوری آن عادت و در ادامه با مصرف زیاد آن فشار خون بالا، بیماری های قلبی، کلیوی،  آلرژی را در فرد ایجاد می کند. باید مطلع بود و آگاهی داد که:
-ماده خوراکی پفک و ... آنچنان ارزش تغذیه ای ندارند که بتوان جایگزین غذاهای اصلی شوند .
-پفک و ... کودک و حتی بزرگسال را از میان وعده غذاها از جمله شیر و میوه یا نان و پنیر محروم می کند.
-هر گرم پفک 4 تا 5 کالری دارد و نمک بالای آن برای افراد بزرگسال خطرناک است.
-پفک یک محصول وارداتی است و در فرهنگ ما وجود نداشته است و تجارت و اقتصاد ناسالم این محصول را وارد کشورمان کرده و بدلایلی کارخانجاتی هم در ایران جهت تولید آن آماده شد و بجای آن آجیل ها مانند پسته ، گردو ، فندق و ... با بسته بندی های زیبا از کشور خارج نمودند و این شد که امروز می بینید.
چه کنیم؟!
-آجیل ها و محصولات درختی و زینتی را می بایست جایگزین پفک کرد و در این رابطه سبد خانواده از نظر اقتصادی نیز باید تقویت شود تا پفک و ... دیگر مصرف نشود.
-مصرف پفک با وجود ارزانی و حجم بالای آن را برای کودکان محدود و اصل تنوع غذایی را بر آنها مراعات نمود.
-بجای پفک، کم کم شیر، میوه، آب میوه های طبیعی، کیک و بیسکویت هایی که با مبنای گردو می باشد در برنامه غذایی گنجاند.
-پفک ها با مارک های زیر زمینی را اصلاً خریداری ننمایید. آنها غیر مجاز با رنگهای غیر تغذیه ای و حاوی اسیدهای چرب با ترانس بالا می باشند.
-نظارت وزارتخانه ها در ارتباط با چنین کالاهایی می بایست شدت بخشیده و کنترل نمایند و از تولید و واردات آنها جلوگیری نمایند.




امروزه پفک یکی از تنقلّات مورد توجه و علاقة کودکان و حتّی بزرگسالان شده است. مایل بودن پدرها و مادرها خود یکی از عواملی است که باعث می شود با شروع بهانه گیری کودکان و خواستن چیپس و پفک تسلیم شوند و برای کودک تهیه نمایند.
مادرها و پدرها با وجود آگاهی از مضرّات آن تاب مقاومت در مقابل خواستة فرزندان را نمی آورند. البته تبلیغات رنگارنگ و رویایی چه در رسانه ها و چه در سطح شهرها نیز در استفاده چیپس، پفک، سوسیس، کالباس با حالت جهان شمولی آن اراده و تصمیم را از خانواده ها گرفته و کنترل آن مشکل است.
پفک با توجه به اینکه در مواد اولیه آن ذرّت بکار رفته است، نمی توان بطور کامل بد دانست، بلکه آنچه این ماده خوراکی را بد و مضر میکند (نمک) آن است. البته پفک با پایه ذرت و مایه پنیر و مواد رنگی طبیعی هم چنانکه گفته شد.
میزان نمکی که با خوردن پفک به بدن می رسد و بدن به ذائقة شوری آن عادت و در ادامه با مصرف زیاد آن فشار خون بالا، بیماری های قلبی، کلیوی،  آلرژی را در فرد ایجاد می کند. باید مطلع بود و آگاهی داد که:
-ماده خوراکی پفک و ... آنچنان ارزش تغذیه ای ندارند که بتوان جایگزین غذاهای اصلی شوند .
-پفک و ... کودک و حتی بزرگسال را از میان وعده غذاها از جمله شیر و میوه یا نان و پنیر محروم می کند.
-هر گرم پفک 4 تا 5 کالری دارد و نمک بالای آن برای افراد بزرگسال خطرناک است.
-پفک یک محصول وارداتی است و در فرهنگ ما وجود نداشته است و تجارت و اقتصاد ناسالم این محصول را وارد کشورمان کرده و بدلایلی کارخانجاتی هم در ایران جهت تولید آن آماده شد و بجای آن آجیل ها مانند پسته ، گردو ، فندق و ... با بسته بندی های زیبا از کشور خارج نمودند و این شد که امروز می بینید.
چه کنیم؟!
-آجیل ها و محصولات درختی و زینتی را می بایست جایگزین پفک کرد و در این رابطه سبد خانواده از نظر اقتصادی نیز باید تقویت شود تا پفک و ... دیگر مصرف نشود.
-مصرف پفک با وجود ارزانی و حجم بالای آن را برای کودکان محدود و اصل تنوع غذایی را بر آنها مراعات نمود.
-بجای پفک، کم کم شیر، میوه، آب میوه های طبیعی، کیک و بیسکویت هایی که با مبنای گردو می باشد در برنامه غذایی گنجاند.
-پفک ها با مارک های زیر زمینی را اصلاً خریداری ننمایید. آنها غیر مجاز با رنگهای غیر تغذیه ای و حاوی اسیدهای چرب با ترانس بالا می باشند.
-نظارت وزارتخانه ها در ارتباط با چنین کالاهایی می بایست شدت بخشیده و کنترل نمایند و از تولید و واردات آنها جلوگیری نمایند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مضررات خوردن کپک و ضررهای خوردن قسمت سالم غذای کپک زده
  مواد تشکیل دهنده سوسیس کالباس گیاهی چیست و آیا ضرری دارد؟
  آیا سوسیس و کالباس سالم وجود دارد؟
  سوسیس و کالباس نخورید..
  خمیرمرغ، ماده اولیه سوسیس و کالباس است یا غذای سگ و گربه؟!
  وایتکس در شیر و خمیرمرغ در سوسیس و کالباس؛ شایعه یا واقعیت؟
  _ توضیـح کآمـل طب سنتی دَربآره مَصرف سوسیس .. !
  آشنایی با فواید و مضرات سوسیس و کالباس
  سوسیس و کالباس چه بلایی سرتان می آورد؟
  بروز سرطان به دلیل مصرف سوسیس و کالباس

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان