امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♥عاشقانه♥

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥عاشقانه♥ 1

شاید تو…

سکوت میان کلاممدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشی!

دیده نمیشوی
اما مندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو را احساس می کنم!

شاید تو ….
هیاهوی قلبم باشی!
شنیده نمیشوی
اما من تو را نفس میدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کشم!

.
.
.
دلایل بودنم را مــــــــرور میکنم هر روز!
هر روز از تعدادشان کــــــــم میشود!
آخرین باری که شمردمشان
تنها یک دلیل برایم مانده بود..!
آنهــــــــــم دیدندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بود !!

.
.
.
ســــر زده بیــــــا …
کمــــــﮯ آشفتــــگی بــــد نـیست …
آن وقــــــت …
تکــــــاندن شانــــــه هاﮮ پُـر غُـبــــــار
و مُرتب کردن  موهــــــاﮮ پریـشــــــانت ،
بهانـــــــﮧ اﮮ مـﮯشود براﮮ زندگـــــــﮯ . . .
[size][color][color][font][size][color][font][size][color][color][color][color][size][color][color][size][color][color][size]

[/size][/color][/color][/size][/color][/color][/size][/color][/color][/color][/color][/size][/font][/color][/size][/font][/color][/color][/size]
دلم شکست!

عیبی ندارد شکستنی ست دیگر

لعنتی،میشکند

اصلا فدای سرت

قضا و بلا بوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از سرت دور شد

اشکم بیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امان می ریزد

مهم نیست

آب روشنی است

خانه ات تا ابد روشن!!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥عاشقانه♥ 1
[size][color][color][font][size][color][font][size][color][color][color][color][size][color][color][size][color][color][size]

[/size][/color][/color][/size][/color][/color][/size][/color][/color][/color][/color][/size][/font][/color][/size][/font][/color][/color][/size]
♥عاشقانه♥ 1

בلـــَم گرفتــﮧ… از همــﮧ ی بــی تفآوتــی هآ… از همــﮧ فــَرآموشی هآ… از هَمﮧ بــی اعتمــآدی هآ…

کــآش معلــمی بود و انشـ ـ ـــآیی مــی خوآســت…
“روزگــآر خوב رآ چگونــه مــی گــُذرآنید؟؟؟

♥عاشقانه♥ 1

یادمان باشد

وقتی کسی را به خودمان وابسته کردیم

در برابرش مسئولیم...

در برابر اشکهایش

شکستن غرورش

لحظه های شکستنش در تنهایی

و لحظه های بی قراریش

و اگر یادمان برود

در جایی دیگر

سرنوشت یادمان خواهد آورد

و این  بار ما خود فراموش خواهیم شد

♥عاشقانه♥ 1

[/size][/color][/color][/size]می گویند :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـاده نیست . . .

گذشتن از كسى كه گذشته هایتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را ساخته و آینده ات را ویران كـرده ...!!!

امـا من گذشتم . . .
[/color][/color][/size][/color][/color][/color][/color][/size][/font][/color][/size][/font][/color][/color][/size]

[b]قــطـعــا روزی صــدایــم را خــواهــی شــنــیــد ...

[/b]

[b]روزی کــه نــه صــدا اهمـــیتــ دارد ... نـــه روز !!!

♥عاشقانه♥ 1[/b]

من باختم به خود..
باختم به آدم های فرشته نما..
باختم به شاهزاده های شهر قلبهای سنگی..
و حال ...
در گوشه اتاقم ..

تنها..

حماقت هایم را میشمارم !!
آرام این جمله زاده میشود
<< سنگ باش تا سنگ سار نشوی >>
به سلامتی همه زخم خورده ها

♥عاشقانه♥ 1

دلم آرامش دریایی میخواهد !

که در پس تلاطم موجهایش

صدای عشق نوازشگر لحظه هایم باشد...

" دلم تو میخواهد "

با لبخند یاسی ات....

که به یکباره مست میکند

تمام مرا...

عشق های افراطی بلوغ،

عزیزم های کلیشه ای،

وابستگی های کودکانه

... نمیخواهم...

دلم تویی میخواهد که " سکوتم " را معنی کند...

❤═══════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ════════════❤❤

♥عاشقانه♥ 1

♥عاشقانه♥ 1

هوایتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که به سرم می زند

دیگر در هیچ هوایی ،،،

نمی توانم نفس بکشم !

عجب نفس گیر است

هوایِ بی تو بودن ...!
[/url]

خاطـــــــــــرات[url=http://more-fun.ir/] بی هــــــــوا می آیند

گاهی وســـــــــطدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک فــــــــــکر…

گاهیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وسط خــــــــــیابان!!!

ســـــــــــردت میکنند؛ داغـــــــــت میکنند خاطـــــــــرات تمـــــــــام نمیشوند…

تمامـــــــــتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میکنند

♥عاشقانه♥ 1

اینجا
 جاییست کهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پشت دوستتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دارم ها هم نوشته اند:

ســـــاختدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چـــــیـــن. . .

♥عاشقانه♥ 1

هعییییی...پووووووووف×××!
بازم خراب شدSad
ببخشید....
پاسخ
 سپاس شده توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان