27-02-2012، 18:53
اوج نیوز:
کریم باقری نمایندگی یکی از شعب رستوران های زنجیره ای کی.اف.سی در ایران را از آن
خود کرده و در حال تدارک افتتاح این رستوران است. او همچنین دریافته که سودآوری
فست فود در ایران بسیار بالا است و می خواهد با سرمایه گذاری در این حوزه به سود
مناسبی دست پیدا کند.
باقری اما حاضر نیست دراین باره حرفی بزند. وقتی از او می پرسیم که "نمایندگی این
رستوران را برای چه گرفته" می گوید: «سوال بعدی.»
وقتی دوباره سوال می کنیم، می خندد و می گوید: «سوال سیاسی نپرسید.»
بحث راه اندازی رستوران کی.اف.سی در ایران از اواخر بهمن ماه رسانه ای شد.
کی.اف.سی (در انگلیسی:KFC) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken (به معنای مرغ
سوخاری کنتاکی)، نام یک رستوران زنجیرهای آمریکایی است که در سال 1952 میلادی
توسط کلونل هارلند ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و هم اینک در بیش از
یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار رستوران است. در حدود هفتصد و پنجاه هزار
نفر در سراسر جهان در رستوران های کی.اف.سی به صورت مستقیم و غیرمستقیم کار
میکنند. مرغ سوخاری غذای اصلی این رستورانها را تشکیل میدهد.
کریم باقری نمایندگی یکی از شعب رستوران های زنجیره ای کی.اف.سی در ایران را از آن
خود کرده و در حال تدارک افتتاح این رستوران است. او همچنین دریافته که سودآوری
فست فود در ایران بسیار بالا است و می خواهد با سرمایه گذاری در این حوزه به سود
مناسبی دست پیدا کند.
باقری اما حاضر نیست دراین باره حرفی بزند. وقتی از او می پرسیم که "نمایندگی این
رستوران را برای چه گرفته" می گوید: «سوال بعدی.»
وقتی دوباره سوال می کنیم، می خندد و می گوید: «سوال سیاسی نپرسید.»
بحث راه اندازی رستوران کی.اف.سی در ایران از اواخر بهمن ماه رسانه ای شد.
کی.اف.سی (در انگلیسی:KFC) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken (به معنای مرغ
سوخاری کنتاکی)، نام یک رستوران زنجیرهای آمریکایی است که در سال 1952 میلادی
توسط کلونل هارلند ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و هم اینک در بیش از
یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار رستوران است. در حدود هفتصد و پنجاه هزار
نفر در سراسر جهان در رستوران های کی.اف.سی به صورت مستقیم و غیرمستقیم کار
میکنند. مرغ سوخاری غذای اصلی این رستورانها را تشکیل میدهد.