05-12-2013، 23:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-12-2013، 23:52، توسط ツñ姆ÄrÄñツ.)
(05-12-2013، 23:47)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:43)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دقیقا همینه مثلا بزار قضیه چند روز پیشو برات تعریف بکنم
(05-12-2013، 23:42)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:40)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفی عاشخ شده
چند نفر تو یه روز عاشخ میشن بس مل لا
پری تو جای خودت احمد هم مثبته نیگا چه زود خوابیده
نه بابا واسه اون قضیه امروزو دیروز نی
من مثبتم نه اخه من کجام مثبته؟
نه زیاد مثبت نیستی اصلن کلا قابل پیشبینی نیستی یه روز یه جوری یه روز دیگه یه جور
اونروز امادگی دفاعی داشتیم
خودت که میدونی چه درس چرتیه
اغا اون سری از ما پرسید یدونه سوالمون موند
اینبار قرار شد اون یدونرم بپرسه نمرمونو بده از شانس........................من 4 تا سوال پرسید منم یکیشو نصفه نیمه دونستم نمرمم 19 شد اعصابم داغون شده بود
از یه طرف چون نماینده کلاسم تو زنگ باید کلاسو سکت نگه میداشتم
بچه ها هم ماشالا خیلی حرف گوش کن بودن صداشون تا طبقه پایین میرفت منم اسم 10 .11 نفریو نوشتم دادم به ناظممون خلاصه بچه ها از دستم شاکی شده بودن منم عصبی شدم جیغ کشیدم
دیگه به اینجام رسوندیدن با دستمم بالای سرمو نشون میدادم
گفتن میریم به ناظم بگیم الکی اسممونو مینویسی منم کفری شدم گفتم برین هر غلطی میخواین بکنین
منم فردا میرم میگم بیاد نمایندرو عوض کنه خلاصه تا اخر مدرسه عین سگ پاچه میگرفتم دیگه کسی جرئت نمیکرد نزدیکم بشه
جـــــــآنم پری تو که خیلی عصبی شدی اونروز
اجی برات ضرر داره
باز هنگ کردمـــــــــــــــــ>_< ایششش.....!
اوففففففف