روزهای گرم، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک، کم کالری و خوش ظاهر دلچسب نیست. میتوانید در مهمانیهای عصر، مهمانان خود را با سرو این نوشیدنی زیبا و ساده غافلگیر کنید.
*مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان*
- آب پرتقال خنک=2 لیوان
- آب انگور سفید بدون شکر و خنک=1 لیوان
- آب آلبالو یا آب انار=1 لیوان
- سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد=1 لیتر
- یخ
-میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده=2 پیمانه
- برگ تازه نعنا
در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.
2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میوه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.
.
.
.
.
.
.
.
.
اسلایس هندوانه
یک نوشیدنی خنک و بسیار گوارا که شاید شما را هم مثل ما یاد قدیمها و یخدربهشتهای کودکی بیندازد.
هندوانه میخواهیم و کمی گلاب، و اگر هندوانهتان بیمزه بود، کمی هم شکر (که من توصیه نمیکنم).
هندوانه را قاچ میکنید و تخمههایش را درمیآورید. خیلی سخت نیست
کافی است هندوانه را از راهش قاچ کنید تا تمام تخمههای یک ردیف، با یک حرکت کارد بریزد پایین
خیلی هم سخت نگیرید! حالا یکی دوتا تخمه هم از دستتان دررفت، رفت!
تکههای هندوانه را بریزید توی نایلون و بگذارید توی فریزر تا یکی دو ساعتی -بسته به نوع فریزتان- بماند. میخواهیم هندوانهها یخمکی شوند، اما یخ نزنند. از فریزر درمیآوریم و میریزیمشان توی مخلوطکن و یکی دو قاشق گلاب به آن اضافه میکنیم.
برای تابستان و مخصوصا ماه رمضان، واقعا جگر آدم را جلا میدهد. میتوانید هندوانهها را برای چند روز داخل فریزر نگه دارید و دو ساعت قبل از مصرف، از فریزر درآورید تا یخ آنها باز شود و آمادهی مخلوط کردن. اما یادتان باشد وقتی مخلوط کردید، باید سریع مصرف شود، چون اگر بماند، مزهاش برمیگردد.
میتوانید با تکهای از هندوانه یا برگ نعناع تزیینش کنید.
.
.
.
.
.
.
.
هات چاکلت
موادلازم:
شیر سرد:۳۰۰ گرم
پودر کاکائو سیاه:۱تا ۲ قاشق چای خوری
شکلات صبحانه:۱ تا ۲ قاشق چای خوری
بستنی شکلاتی:یک اسکوپ
شیرجوش
لیوان بزرگ
طرزتهیه:
شیر را درون شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید بسته به مقدار تلحی که مایلید نوشیدنی شما داشته باشد بین ۱تا ۲قاشق پودر کاکائو تلخ را به شیر اضافه کنید.سپس شکلات صبحانه وبستنی را نیز به آن اضافه کنید خوب هم بزنید وبگذارید تا نوشیدنی خوب داغ شود که کف روی آن ایچاد شود,آن را درون لیوان سرو کنید.
.
.
.
.
.
.
طرز تهیه چای ادویه دار
موادلازم:
آب سرد =۱ لیتر
چوب دارچین=۱عدد
هل =۴ عدد
میخک=۳عدد
چای کیسه ای = ۱ عدد
شکر (درصورت تمایل)=مقداری
طرز تهیه:
آب را همراه دارچین، هل و میخک بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه دم بکشد.سپس چای را همرا شکر به آن اضافه نمایید و بگذارید دوباره بجوش بیاید.چای آماده است آنرا داخل قوری بریزید.
در صورت تمایل می توانید یک یا دو حبه هل در هر یک از فنجانها بریزید.
شکر در این نوع چای اختیاری است ولی پیشنهاد من اینست که حتما در مقدار کم استفاده کنید تا با وجود ادویه ها شیرینی دل شمارا نزند.
به افتخار خودم.اینو بدونین من عاشق آشپزی ام.بازم براتون میذارم.
*مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان*
- آب پرتقال خنک=2 لیوان
- آب انگور سفید بدون شکر و خنک=1 لیوان
- آب آلبالو یا آب انار=1 لیوان
- سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد=1 لیتر
- یخ
-میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده=2 پیمانه
- برگ تازه نعنا
در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.
2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میوه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.
.
.
.
.
.
.
.
.
اسلایس هندوانه
یک نوشیدنی خنک و بسیار گوارا که شاید شما را هم مثل ما یاد قدیمها و یخدربهشتهای کودکی بیندازد.
هندوانه میخواهیم و کمی گلاب، و اگر هندوانهتان بیمزه بود، کمی هم شکر (که من توصیه نمیکنم).
هندوانه را قاچ میکنید و تخمههایش را درمیآورید. خیلی سخت نیست
کافی است هندوانه را از راهش قاچ کنید تا تمام تخمههای یک ردیف، با یک حرکت کارد بریزد پایین
خیلی هم سخت نگیرید! حالا یکی دوتا تخمه هم از دستتان دررفت، رفت!
تکههای هندوانه را بریزید توی نایلون و بگذارید توی فریزر تا یکی دو ساعتی -بسته به نوع فریزتان- بماند. میخواهیم هندوانهها یخمکی شوند، اما یخ نزنند. از فریزر درمیآوریم و میریزیمشان توی مخلوطکن و یکی دو قاشق گلاب به آن اضافه میکنیم.
برای تابستان و مخصوصا ماه رمضان، واقعا جگر آدم را جلا میدهد. میتوانید هندوانهها را برای چند روز داخل فریزر نگه دارید و دو ساعت قبل از مصرف، از فریزر درآورید تا یخ آنها باز شود و آمادهی مخلوط کردن. اما یادتان باشد وقتی مخلوط کردید، باید سریع مصرف شود، چون اگر بماند، مزهاش برمیگردد.
میتوانید با تکهای از هندوانه یا برگ نعناع تزیینش کنید.
.
.
.
.
.
.
.
هات چاکلت
موادلازم:
شیر سرد:۳۰۰ گرم
پودر کاکائو سیاه:۱تا ۲ قاشق چای خوری
شکلات صبحانه:۱ تا ۲ قاشق چای خوری
بستنی شکلاتی:یک اسکوپ
شیرجوش
لیوان بزرگ
طرزتهیه:
شیر را درون شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید بسته به مقدار تلحی که مایلید نوشیدنی شما داشته باشد بین ۱تا ۲قاشق پودر کاکائو تلخ را به شیر اضافه کنید.سپس شکلات صبحانه وبستنی را نیز به آن اضافه کنید خوب هم بزنید وبگذارید تا نوشیدنی خوب داغ شود که کف روی آن ایچاد شود,آن را درون لیوان سرو کنید.
.
.
.
.
.
.
طرز تهیه چای ادویه دار
موادلازم:
آب سرد =۱ لیتر
چوب دارچین=۱عدد
هل =۴ عدد
میخک=۳عدد
چای کیسه ای = ۱ عدد
شکر (درصورت تمایل)=مقداری
طرز تهیه:
آب را همراه دارچین، هل و میخک بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه دم بکشد.سپس چای را همرا شکر به آن اضافه نمایید و بگذارید دوباره بجوش بیاید.چای آماده است آنرا داخل قوری بریزید.
در صورت تمایل می توانید یک یا دو حبه هل در هر یک از فنجانها بریزید.
شکر در این نوع چای اختیاری است ولی پیشنهاد من اینست که حتما در مقدار کم استفاده کنید تا با وجود ادویه ها شیرینی دل شمارا نزند.
به افتخار خودم.اینو بدونین من عاشق آشپزی ام.بازم براتون میذارم.
