امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دسر فرانسوی

#1
مواد لازم :
كاكائو : یك قاشق مربا خوری سرپر
شیر:  یك لیوان
پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ: چهار عدد
خامه: 200 (دویست)گرم
شكر: 1/2 پیمانه(نصف پیمانه) 
ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)
 
 

طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه می كنیم و هم می زنیم. سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه می كنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)
 
 
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان