امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عشق بد دردیه،لطفا جواب سئوالات من رو بدهید.

بشتابید ،بشتابید این موضوع زیبا را از دست ندهید، از نبینید نصف عمرتون بر فناست.... سلام بر دوستان عزیز فلش خور،شما انشاا... که فیلم جواهری در قصر رو که یادتون هست انشا... .
لی یونگ آئه

لطفا این مطالب آبی ها رو بخونید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از شما چند تا سئوال دارم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ییکیش اینه که چه کسی نام ایمیل لی یونگ آئه و یا نام فیس بوکش رو میدونه و یا شماره تلفن خودش یا همسرش.
آخه من خیلی بهش علاقه شدیدی دارم و امیدوارم یه روزی ببینمش  و بتونم با هاش چت کنم.
دوست دارم وقتی بزرگ شدم بتونم با هاش ازدواج کنم.
لطفا این حرف منو مسخره نکنید.
عشق مقدسه.
انسان بدون عشق انسان نیست.
لطفا کمکم کنید؟
و هم چنین اگر می دونید جواب من رو بدید تا دیگران هم از این موضوع بهره ببرند.
ممنون از همه ی شما.
لطفا کمکم کنید.
عشق بد دردیه،لطفا جواب سئوالات من رو بدهید. 1

زادروز

31/06/1971
سئول ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کره جنوبی

ملیت
کره جنوبی

پیشه
بازیگر

سبک
درام ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمانس

وبگاه
www.leeyoungae.net دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه در وب‌گاه
من از شما می خواهم که این مطلب را تا آخر بخونید.

IMDb
پاسخ
 سپاس شده توسط ندا ، zahra160 ، pegah 13 ، *غزاله* ، mahdi.ir ، negin .m ، شيدا17 ، Mohammad 77 ، shawkila
آگهی
برادر من مشکل داریا اخه این موضوعه که تو گذاشتی؟؟
گفتم غم تو دارم                      گفتا چشت دراید
گفتم که ماه من شو                   گفتا دلم نخواهد
گفتم دل رحیمت کی عزم صلح دارد     گفتا برو به سویی تا گل نی دراید
پاسخ
 سپاس شده توسط saye641 ، شيدا17
این رادر ما
مثل اون یاروییه که به خاطر سوسانو خودکشی کردBig Grin25r30

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
 سپاس شده توسط شيدا17
وااااااااااای باورتن میکنم چون دوسته منم عاشقه جومونگ بود ولش کن بابا یادت میرهSmile
ارباب.....ارباب
نوکراتودریابHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط شيدا17
عشق نا فرجام به این میگن........Huh
بش فکرنکن دیووووونه میشیاIdea
گــــــــاهي بايد نبخشيد كسي را كه بارهــــا او را بخشيدي و نفهميد، تا اين بار در آرزوي بخشش تو باشد!
گــــــــاهي نبايد صبر كرد، بايد رها كرد و رفت تا بداند اگر ماندي، رفتن را نيز بلد بودي!
گــــــــاهي بر سر كــار هايي كه براي اطرافيانتـــــ انجام ميدهي، بايد منتـــ گذاشت تا آن را كـم اهميتـــ ندانند!

گــــــــاهي بايد بد بود، براي كـــسي كه فــرق خوبــــ بودن را نميداند...!!

پاسخ
 سپاس شده توسط شيدا17
آرزو بیرون رفتنش با جوانان عیب نیست به شرطی که داداش امیدش نبینه
آیا به اندازه ای که انتظار داری همسر آینده ات چشم و دل پاک باشد، خودت هستی؟
پاسخ
 سپاس شده توسط saye641 ، شيدا17
UndecidedBig Grin
ناگهان شیشه های خانه بی غبار شد..

آسمان نفس کشید..

دشت بی قرار شد...

بهار شد...
پاسخ
 سپاس شده توسط شيدا17
بايد بريم كره جنوبي واست بياريمش
Big GrinTongueSmile
پاسخ
عشق همینه دیگه
پاسخ
الهی...........

ایشالاه هرچه زود تر بهم برسیدSleepy...........بدون شوخیSleepy
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیا جواب بده
Exclamation یه سوال دارم اگه دورس جواب بدی با فهم ترین انسان هستی
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه
  یه سوال هوش جواب بدی خیلی مخی!
  اگه یه روز .... خوب بیا تو جواب بده
  چه جوری تماس رو جواب میدن؟
Tongue یه لحظه بیایین یک جواب بدین
  خدایی،کیا اینجورین؟!؟!(صادقانه بگید لطفا)
  اگربه این 5سئوال جواب بدهید باهوشییییییدگر به این 5سوال ساده پاسخ دهید، خیلی باهوش هس
Wink چگونه حال پسران را بگیریم؟ ( موضوعی مفید واسه دخترا ) آقا پسرا لطفا وارد نشوید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان