امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

از این خوراکی بدبو غافل نشوید ! ! !

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از این خوراکی بدبو غافل نشوید ! ! ! 1
توصیه می‌کنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید.

دلایل خوردن پیاز

پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می‌كند. از این سبزی نه‌تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به كار می‌برده‌اند.
ارزشی که قدما برای پیاز قائل بودند، بی‌دلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته‌ است. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به مصرف پیاز ندارند، حتما این مطلب را بخوانید.

1 - پیاز ضدانعقاد است

پیاز قرمز می‌تواند به حفظ کلسترول خون کمک و از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته می‌تواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترول‌های خوب بدن به وجود نمی‌آورد. طبق نتایج تحقیقاتی كه در سال 2012 در مجله Clinical investigation منتشر شد، فلاونوئیدی به نام روتین كه به وفور در خانواده پیازها و سیب وجود دارد، از تشكیل لخته‌های خونی در عروق پیشگیری می‌كند. در حقیقت، تشكیل فیبرین در سیاهرگ‌ها و تجمع پلاكت‌ها در سرخرگ‌ها از عوامل بروز لخته‌های خونی و سكته است كه این تركیب مانع ساخت آن می‌شود.

2 - پیاز ضد سرطان است

محققان دانشگاه كورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیكال‌های آزاد، در سال 2004 اعلام كردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی‌اكسیدانی‌ برجسته‌، تاثیر ویژه‌ای بر کاهش پیشرفت سرطان كبد دارند و از رشد سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌كنند. طبق تحقیقات دیگر دانشمندان، مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، به‌طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می‌کند. پیاز سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومورها جلوگیری و سلول‌های روده بزرگ را از آسیب حفظ می‌کند. پختن گوشت با پیاز نیز می‌تواند به کاهش مواد سرطان‌زایی که هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد می‌شوند، کمک کند.

3 - پیاز خون‌ساز است

اسیدفولیك یا ویتامین 9 B یكی از تركیبهای مورد نیاز مغز و تضمین‌كننده سلامت روان و احساس افراد است. 125 میلی‌لیتر یا نصف پیمانه آب‌پیاز می‌تواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیك را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک می‌کند.

4 - پیاز استخوان ساز است

طبق تحقیقات پژوهشگران دانشکده پزشکی جنوب کالیفرنیا که مشروح آن در سال 2009 منتشر شد، تراکم استخوان‌ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می‌کنند، 5 درصد بیش از زنانی است كه یك بار در ماه پیاز می‌خورند. از سوی دیگر، در زنانی كه مرتب پیاز مصرف می‌‌كنند در مقایسه با زنانی كه پیاز نمی‌خورند، احتمال شكستگی لگن 20 درصد كاهش می‌یابد. بنابراین به خانم‌ها توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادت‌های غذایی خود تبدیل كنند.

5 - پیاز ضددرد است

براساس تحقیقی كلینیكی كه در سال 1990 در داكوتای شمالی انجام شد، زنانی كه رژیم‌غذایی غنی از منگنز دارند، كمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شكمی یا بدخلقی می‌شوند زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار می‌رود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل می‌کند.

6 - پیاز ضدفشارخون است

پیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتی‌اكسیدان به نام كرستین است. تحقیقات پژوهشگران كه نتایج آن در سال 2007 منتشر شد، نشان داد كرستین تاثیر ویژه‌ای بر كاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری می‌كند و به این ترتیب خطر بروز بیماری‌های قلبی- عروقی را كاهش می‌دهد.

چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟

پیاز را به صورت خام یا پخته می‌توانید مصرف کنید ولی یادتان باشد که پیاز خام آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارد. البته پخت و پز میزان آنتی‌اکسیدان‌های این ماده غذایی را فقط کمی کاهش می‌دهد.

توصیه می‌کنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند. زمانی خواص این ماده‌ غذایی بیشتر می‌شود که تغذیه سالم و متنوع حاوی انواع میوه و سبزی‌های سرشار از آنتی اکسیدان داشته باشید. در بیشتر غذاها می‌توانید از پیاز برای گرفتن بوی زحم استفاده کنید اما اگر می‌خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر هم علاقه‌ای به پیاز پخته ندارید، می‌توانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده كنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *nadia*horan* ، pouya 1300 ، PROOSHAT ، امیررضا*
آگهی
#2
اسپم ها پاک شدند
پاسخ
#3
من پیاز نمی خورم اما خانوادم چرا!

باید یکبار امتحان کنم Shy
پاسخ
 سپاس شده توسط Şilēຖt Ş¢rēค๓
#4
میدونم داداش یکم بد مزست
بد بو هست اما واقعا مفیده
سعی کن تو سالاد بخور تو سالاد شیرازی
که پیاز خیلی ریزه ریز میشه
واقعیتش منم خودم خیلی از پیاز بدم میومد تنها راهی که باعث شد پیاز بخورم همون سالاد شیرازی بود
پاسخ
#5
واقعا خوب راهیه

چون ریزه حالیت نمیشه و می خوری

کلا پباید خورد
پاسخ
 سپاس شده توسط Şilēຖt Ş¢rēค๓
#6
دیدی بهت گفتم که یه امتحان بکن واقعا هم ارزششو داشت
سعی کن سره هر ناهار و شام حداقلش یه کاسه سالاد بخور که توش حتما پیاز داشته باشه
چیزه واقعا خوبیه
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خوراکی های مفید برای سلامت روده
  خوردنی ها و خوراکی های مضر برای چشم هایتان
  خوراکی ضد خشکی و بیماری های عفونی خانم ها
  این غذاها و خوراکی ها را قبل از سفر با هواپیما نخورید!
  دلیل تپش قلب چیست و چه خوراکی هایی برای آن مفید است؟
  این خوراکی ها و مواد غذایی پلاکت خون را افزایش می دهند
  ورزشکاران قدرتی چه غذاها و خوراکی هایی بخورند؟
  خوراکی های سرشار از کلیسم غیر لبنی
  قبل و بعد از ورزش هوا چه خوراکی هایی باید مصرف کرد؟
  با شکم خالی و معده خالی این خوراکی ها را هرگز نخورید!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان