موضوعها: 12
سپاس ها 653
سپاس شده 286 بار در 101 ارسال
حالت من: هیچ کدام
18-12-2013، 17:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-12-2013، 17:29، توسط دیانا2.)
مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد افراد از نحوه خوردن غذای اطرافیانشان میتوانند به رازهای شخصیتی درون آنها پی ببرند.
در شب یلدا به دلیل تنوع و زیادی خوراکیها اغلب افراد دچار نوعی سردرگمی میشوند و نمیدانند کدامیک از میوه و شیرینیجات را بردیگری ترجیح دهند اما اگر در اطرافیانتان اشخاصی وجود دارند که تمام خوراکیها را با هم میخورند آنها افرادی “اسرافگر” و رک هستند که برای کمبود اقتصاد و وضعیت مالیشان تلاش چندانی نمیکنند.
بررسیها نشان میدهند اگر در اطرافتان اشخاصی وجود دارند که در این شب به شدت از خوردن پرهیز میکنند اینگونه افراد شخصیتی متغییر دارند و دوستان کمتری در اطرافشان وجود دارد و تنهایی و “گوشه نشینی” را در جمعبودن ترجیح میدهند.
اگر کسی خوراکیها را با فاصله زمانی مصرف میکند و به ترتیب برای خوردن هر میوه یا شیرینی پیشقدم میشود و آهسته همه چیز را میخورد او فردی پرقدرت و بسیار صبور است که کارها را به آرامی و با قناعت و درعین حال شجاع انجام میدهد، تا حدودی “خجالتی” است اما بسیار فرد مورد اعتمادی است.
نتایج مطالعات نشان میدهند در شب یلدا با کمی دقت در نحوه خوردن اطرافیانتان میتوانید آنها را بیشتر بشناسید و کشف کنید.
سپاس فراموش نشه
دوس دارم ی گوشه بشینم های های گریه کنم
اونقدگریه کنم خداجون اونقدگریه کنم…
تاخودت ازاون بالابیای پایین
ی دونه سیلی بزنی!!!
بعد یه چشمک بزنی!!
بگی درستش
میکنم
چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند
گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی…
کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” …
آنکه می رود فقط می رود ولی آنکه می ماند درد می کشد ، غصه می خورد ، بغض می کند ، اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به آتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت آرام آرام خاکستر می شود …
آری ، این است خاصیت عشق یک طرفه …
درد اگر سینه شکافد ، نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو !
استخوان تو اگر آب کند آتش غم ، آب شو ، آه مگو !
من ماندم و حلقه طنابی در مشت
با رفتن تو به زندگی کردم پشت
بگذار فردا برسد می شنوی
دیروز غروب ، عاشقی خود را کشت
بعضی مواقع
دنبال یک کلید”Shift” میگردم
برای دیدن اون روی آدمــــهــــا!.
دلم میخواست یکی رو داشتم بعضی وقتا که مردم خستم میکنن میومد
کنارمو دستاشو می گذاشت دوطرف صورتم زل میزد تو چشام
میگفت ؛ بیبین ..تو من و داری
وقتی زنی دیوانه وار باتو بحث میکنه خوشحال باش…!!
چون سکوت زن, نشانه پایان توست…!!
موضوعها: 68
سپاس ها 2021
سپاس شده 1074 بار در 468 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بازم خوندم بازم جالب اومد برام