26-08-2013، 22:10
پخت غذا در زود پز =درجه حرارت بالا وفشار زیاد ناشی ازبسته بودن محیط پخت.موجب دگرگونی مواد غذایی شده وسیستم گوارش رافرسوده میکند طبق تحقیقات جدید زودپزموجب دناتوره شدن ترکیبات پروتینی موجود در گوشت شده وموادی مضر وسرطان زا تولید میکند.
مایکروفر=به خاطر داشتن امواج الکترو مغناطیسی باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی ودستگاه عصبی .سردرد.خستگی.آب مروارید وسرطان خون میشود.
انواع ظروف=ظروف مسی وروی بدلیل آزاد کردن این عناصر با ارزش به درون غذا باعث تاثیر بر عملکرده سیستم مغزواعصاب وغدد درون ریز بدن میشوند.یکی از مضرت ظروف مسی اکسید شدن آنهاست کهبسیار خطرنناک است وباید به موقع قلع اندود شود.
ظروف سفالین زرد رنگ که در قدیم از آنها استفاده میشد بهترین نوع ظروف برای پخت وپز ونگهداری غذا هستند.
ظرف لعابی از کیفیت خوبی برخوردارند. ظروف چینی یکی از بهترین ظروف غذا می باشد.
ظروف چوبی اگرازموادمناسبی تهیه شوند برای انواع غذاهای سردبسیار مناسب هستند.
ظروف چدنی هنگام طپبخ با مواد غذایی ترکیب نمی شوند واین مسًله ازنظربهداشتی فوق العاده مهم است.
ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی مانند انواع خورش وآبگوشت مقید است این ظرف ها از بهترین ظروف می باشند ولی بیشتر از چندبار نمی توان ازآنها استفاده کرد.
ظروف بلورین یا پیرکس اگرازموادخوب تهیه شده باشند استفاده ازآنها مانعی ندارد وکاملا بهداشتی است
ظروف ملامین به دلیل اینکه ازموادحلقوی یا آروماتیک ساخته می شوندبرای سلامتی مضر هستند.
ظروف آلومینیومی هنگام پخت یون های آزادبه غذا اضافه میکنندکه می توانند موجب بروز بیماری هایی مانند:الزایمر.راشی تیسم.کم خونی و.....شود.
ظروف استیل سبب ورودسرب به غذاهاشده وسرطان زا شناخته شده اند.
ظروف تفلون عموما بهداشتی نیستندزیراتفلون ماده ای است شیمیایی به نام پلی تترافلورواتیلن که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشودوهنگام طبخ به مرور وارد غذا شده وهمراه آن خورده میشود.درتهیه ظروف تفلون از کادمیوم نیز استفاده میشودکه ازفلزات سنگین بوده وبه مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان. کوتاهی قد.ضایعات پوستی میشود.علاوه بر این کادمیوم درسنتزهموگلوبین دخالت کرده ومنجر به کم خونی میشود.
ظروف پلاستیکی ویکبار مصرف معمولا بهداشتی نیستند ودرکودکان ایجاد آلرژی وحساسیت میکنند.
ظروف نقره بهداشتی نبوده وعمده مضرات آنها ترکیب شدن با غذا است.به عنوان مثال اگر قاشق نقره ای رادرزرده تخم مرغ فرو کنیم به سرعت اکسید شده وتغییر رنگ می دهد.
ظروف استایروفوم به علت آنکه از نفت خام ساخته میشوند درصورت بلع سرطان زا می باشد.
کمپوت وکنسرو=چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگه داری می شوند به ناچار ازمواد نگه دارنده ای به نام دیامین تترا استیک اسید(EDTA)جهت جلوگیری اززود فاسد شدن آنها استفاده می شود که باعث ایجاد کم خونی ناشی از فقر آهن می شود.توصیه میی شود به جای آنها از کمپوت های خانگی که با میوه های مرغوب تهیه می شوند استفاده شود.
مایکروفر=به خاطر داشتن امواج الکترو مغناطیسی باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی ودستگاه عصبی .سردرد.خستگی.آب مروارید وسرطان خون میشود.
انواع ظروف=ظروف مسی وروی بدلیل آزاد کردن این عناصر با ارزش به درون غذا باعث تاثیر بر عملکرده سیستم مغزواعصاب وغدد درون ریز بدن میشوند.یکی از مضرت ظروف مسی اکسید شدن آنهاست کهبسیار خطرنناک است وباید به موقع قلع اندود شود.
ظروف سفالین زرد رنگ که در قدیم از آنها استفاده میشد بهترین نوع ظروف برای پخت وپز ونگهداری غذا هستند.
ظرف لعابی از کیفیت خوبی برخوردارند. ظروف چینی یکی از بهترین ظروف غذا می باشد.
ظروف چوبی اگرازموادمناسبی تهیه شوند برای انواع غذاهای سردبسیار مناسب هستند.
ظروف چدنی هنگام طپبخ با مواد غذایی ترکیب نمی شوند واین مسًله ازنظربهداشتی فوق العاده مهم است.
ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی مانند انواع خورش وآبگوشت مقید است این ظرف ها از بهترین ظروف می باشند ولی بیشتر از چندبار نمی توان ازآنها استفاده کرد.
ظروف بلورین یا پیرکس اگرازموادخوب تهیه شده باشند استفاده ازآنها مانعی ندارد وکاملا بهداشتی است
ظروف ملامین به دلیل اینکه ازموادحلقوی یا آروماتیک ساخته می شوندبرای سلامتی مضر هستند.
ظروف آلومینیومی هنگام پخت یون های آزادبه غذا اضافه میکنندکه می توانند موجب بروز بیماری هایی مانند:الزایمر.راشی تیسم.کم خونی و.....شود.
ظروف استیل سبب ورودسرب به غذاهاشده وسرطان زا شناخته شده اند.
ظروف تفلون عموما بهداشتی نیستندزیراتفلون ماده ای است شیمیایی به نام پلی تترافلورواتیلن که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشودوهنگام طبخ به مرور وارد غذا شده وهمراه آن خورده میشود.درتهیه ظروف تفلون از کادمیوم نیز استفاده میشودکه ازفلزات سنگین بوده وبه مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان. کوتاهی قد.ضایعات پوستی میشود.علاوه بر این کادمیوم درسنتزهموگلوبین دخالت کرده ومنجر به کم خونی میشود.
ظروف پلاستیکی ویکبار مصرف معمولا بهداشتی نیستند ودرکودکان ایجاد آلرژی وحساسیت میکنند.
ظروف نقره بهداشتی نبوده وعمده مضرات آنها ترکیب شدن با غذا است.به عنوان مثال اگر قاشق نقره ای رادرزرده تخم مرغ فرو کنیم به سرعت اکسید شده وتغییر رنگ می دهد.
ظروف استایروفوم به علت آنکه از نفت خام ساخته میشوند درصورت بلع سرطان زا می باشد.
کمپوت وکنسرو=چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگه داری می شوند به ناچار ازمواد نگه دارنده ای به نام دیامین تترا استیک اسید(EDTA)جهت جلوگیری اززود فاسد شدن آنها استفاده می شود که باعث ایجاد کم خونی ناشی از فقر آهن می شود.توصیه میی شود به جای آنها از کمپوت های خانگی که با میوه های مرغوب تهیه می شوند استفاده شود.