18-08-2013، 9:44
تهیه این غذا با تنوری کردن سیبزمینی در فر آغاز میشود. به این ترتیب که باید یک عدد سیبزمینی متوسط را در میان کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر قرار دهید.پس از 30 دقیقه سیبزمینی را خارج و سرش را با قاشق باز و داخل آن را کمی خالی کنید.
نصف لیوان مخلوط کلم قرمز، نخودفرنگی و هویج نگینی شده پخته را با پوره سیبزمینی خارج شده مخلوط و با یک قاشق غذاخوری سس مایونز آنها را طعمدار و داخل سیبزمینی را با آن پر کنید.
با خوردن هر عدد از این سیبزمینیها 250 کیلوکالری دریافت خواهید کرد.